CS Hunedoara a pierdut la Unirea Alba Iulia

Nicolae Gavrea

Cea de a doua echipă din judeţul nostru care evoluează în Campionatul Ligii a III-a, CS Hunedoara, a plecat la întâlnirea programată cu Unirea Alba Iulia (partida care s-a disputat vineri după amiază şi a contat pentru etapa a doua a Ligii 3, seria a IV-a) având un moral ridicat după victoria din prima etapă, (2-0) cu… Millenium Giarmata. Dar fotbaliştii antrenaţi de Mircea Alic jr. au trebuit în cele din urmă să se recunoască învinşi după această deplasare.

Echipa gazdă Unirea Alba Iulia, una dintre formaţiile cu pretenţii la promovare, s-a impus la final cu 2 – 0, după ce hunedorenii au reuşit să menţină egalitatea de pe tabela de scor mai bine de o oră de joc. Dar au fost învinşi de o echipă valoroasă şi foarte omogenă.
CS Hunedoara nu i-a putut folosi în acest meci pe Petresc, accidentat în urmă cu o săptămână, şi Alexandru Dan, încă nerestabilit. Unirea Alba Iulia a folosit, aşa cum au precizat colegii noştri din presa sportivă din judeţul vecin, o formulă de echipă omogenă, cu fotbalişti care evoluează de mult timp împreună.
Totuşi, Unirea a deschis scorul abia în min.65, pe o greşeală de marcaj a lui Iacob. A fost o centrare în careul mic al oaspeţilor şi vârful de atac Claudiu Oara a reluat din doi metri în poarta lui Cobliş. Tot o eroare de marcaj a dus şi la golul doi din minutul 74. Cristi Creciunesc a fost depăşit de o minge lungă trimisă în diagonală, şi Andrei David, intrat pe teren la Unirea Alba Iulia în partea secundă a întâlnirii, a urcat pe partea stângă şi a reluat cu capul pentru 2 – 0, stabilind rezultatul final.
„Am primit cele două goluri pe două greşeli de marcaj. Pot spune că am jucat chiar bine până în acel minut 65, când am luat primul gol. Am avut şi noi ocaziile noastre la 0 – 0, pe contraatac, prin Marcu şi Tecsi. Păcat, pentru că azi, cu mai multă atenţie, puteam obţine cel puţin un punct la Alba Iulia. Etapa viitoare avem un alt meci greu, vine Cugirul la Hunedoara. Aşa cum spuneam, suntem într-o perioadă cu partide de foc, am jucat cu Unirea în deplasare, urmează Metalurgistul acasă şi CSMŞ Reşiţa în deplasare. Noi trebuie să recuperăm ce am pierdut astăzi cu Unirea”, a declarat imediat după joc Mircea Alic, antrenorul principal al CS Hunedoara.
CS Hunedoara: Cobliş – Cr. Creciunesc, Ciucurescu, Ionică, Doboş – Iacob, D. Creciunesc (Bloj), Herci, Marinca – Marcu (Lehel), Tecsi (Scânteie). Antrenori Mircea Alic, Raul Spătaru.
Rezultate seria a IV-a, etapa 2
CNS Cetate Deva – Millenium Giarmata 0-1
Unirea Alba Iulia – CS Hunedoara 2-0
Metalurgistul Cugir – CSM Lugoj 3-0
CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – Industria Galda 2-0
Naţional Sebiş – ACS Dumbrăviţa 1-1
CSM Şcolar Reşita – Crişul Chişineu Criş 2-2
FC Avrig – Gloria Lunca Teuz Cermei 2-0
CS Ocna Mureş – Şoimii Lipova 1-5
Etapa următoare, 8 septembrie
Şoimii Lipova – Cetate Deva
ACS Dumbrăviţa – CS Ocna Mureş
Industria Galda de Jos – Naţional Sebiş
Gloria Lunca Teuz Cermei – Ghiroda şi Giarmata Vii
Crişul Chişineu Criş – FC Avrig
CS Municipal Lugoj – CSM Şcolar Reşiţa
CS Hunedoara – Metalurgistul Cugir
Millenium Giarmata – Unirea Alba Iulia

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.