CS Hunedoara a făcut egal în deplasare la Ghiroda

Nicolae Gavrea

Aşa cum anticipam, formaţia hunedoreană pregătită de Mircea Alic jr. şi Raul Spătaru a revenit acasă din deplasarea de la Giroda cu punct meritat. A fost prima deplasare mai accesibilă din acest sezon pentru CS Hunedoara, iar buna pregătire şi atenţia acordată jocului au adus un punct preţios la economia clasamentului din această serie.
Chiar dacă după acest joc sunt şi nemulţumiri, deoarece sunt voci care spun că se putea mai mult (hunedorenii având avantajul pe tabelă în două rânduri), trebuie să remarcăm că este un prim punct obţinut în deplasare.
Primul gol a venit în min. 17, când Marinca a pătruns pe partea stângă în careul gazdelor şi a fost faultat de un apărător al acestora, iar Tecsi a transformat penaltiul cu un şut trimis în dreapta portarului.
Gazdele au egalat după o jumătate de oră de joc, în min. 30, când Barany a expediat violent balonul din lovitură liberă de la 22 de metri, pe jos, la rădăcina barei, iar portarul şi căpitanul hunedorean, Cobliş, a fost învins. În prelungirile primei reprize, Marcu a fost şi el faultat în careu şi Tecsi a executat de data aceasta lovitura de pedeapsă în stânga lui Filip. 1-2 şi hunedorenii se îndreptau spre o victorie facilă.
Egalarea a venit însă pe final de partidă, când cei de la Ghiroda au avut şi ei un penalti fructificat de Barany.
„A fost un joc de luptă, cu mult angajament, pe un teren greu, denivelat. Sunt mulţumit de joc, dar nemulţumit de rezultat. Se putea mai mult, puteam pleca cu toate cele trei puncte de la acest meci. La noi se vede lipsa de experienţă în unele momente. Urmează pentru noi meciul cu Naţional Sebiş de acasă, suntem la egalitate de puncte în clasament. Luăm fiecare meci în parte, cum le-am spus băieţilor”, a declarat imediat după meci Mircea Alic, antrenorul principal al Hunedoara.
CS Hunedoara: Cobliş – Iacob (min. 60, Bălăuţă), Ciucurescu, Ionică, Doboş – Bloj (min. 46, Cr. Creciunesc), Al. Dan, Herci, Marinca – Marcu (min. 46, Kocsis), Tecsi (min. 85, R. Popa). Antrenori: Mircea Alic şi Raul Spătaru.

Rezultatele etapei a 6-a:
Cetate Deva – Metalurgistul Cugir 2-3
Ghiroda şi Giarmata Vii – CS Hunedoara 2-2
Naţional Sebiş – CS Municipal Lugoj 5-1
Şoimii Lipova – Gloria Lunca Teuz Cermei 4-2
ACS Dumbrăviţa – Industria Galda de Jos 2-1
FC Avrig – Millenium Giarmata 2-2
CS Ocna Mureş – Crişul Chişineu Criş 0-4
CSM Şcolar Reşiţa – Unirea Alba Iulia s-a jucat ieri de la ora 17.

Etapa următoare:
Industria Galda de Jos – Cetate Deva
Gloria Lunca Teuz Cermei – ACS Dumbrăviţa
Crişul Chişineu Criş – Şoimii Lipova
CS Municipal Lugoj – CS Ocna Mureş
CS Hunedoara – Naţional Sebiş
Millenium Giarmata – Ghiroda şi Giarmata Vii
Unirea Alba Iulia – FC Avrig
Metalurgistul Cugir – CSM Şcolar Reşiţa

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.