CS Heian Deva,12 medalii la campionatul naţional de karate WUKF

13 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Sportivii de la CS Heian Deva au avut prestaţii foarte bune la campionatul naţional de karate WUKF, desfăşurat la Târgovişte. Karateka antrenaţi de Marius Biji au cucerit un număr de 12 medalii, dintre care cinci au fost de aur, patru de argint şi trei de bronz.

Pe podium la toate stilurile
Competiţia din localitatea dâmboviţeană a fost una de mare anvergură, la start prezentându-se 841 de sportivi de la 62 de cluburi din toată ţara. Karateka de la CS Heian Deva au avut prestaţii deosebite, cucerind un număr de 12 medalii. Cinci dintre acestea au fost de aur, ele fiind adjudecate de Cristian Josan şi Carmen Tatoiu, ambii la stilul kata, precum şi de Cristina Stanciu, Diana Josan şi Denisa Pădurean, toate la stilul kata shito-ryu. Medaliile de agint le-au revenit lui Victor Kutaba, Dianei Ilie şi Dianei Josan, toţi la stilul kata şi Cristinei Stanciu, la stilul kumite. În schimb, medalii de bronz au câştigat Ana Horvath şi Leloo Mita, la stilul kata şi Mădălina David la stilul kumite.

Felicitaţi de antrenor
Pentru rezultatele obţinute la Târgovişte, antrenorul de la CS Heian Deva, Marius Biji, a ţinut să-şi felicite toţii elevii participanţi. „Pentru efortul depus şi experienţele şi emoţiile prin care trecem împreună, indiferent de rezultate, vreau să-i felicit pe toţi elevii mei. Felicitări, de asemenea, părinţilor şi susţinătorilor”, a spus Marius Biji. (Ovidiu Mănăstire)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
N-a fost chiar forfait! Autobergamo a avut „viaţă grea” cu CSMS Poli Iaşi

Autobergamo Deva a obţinut o victorie, scor 3-0, în ultimul meci de pe teren propriu din sezonul regulat, jucat în...

Victima şoferului fugar a făcut apel

Judecătoria Petroşani a stabilit ca firma la care Ladislau Ludovic Kopriva (foto), şoferul care a provocat un accident rănind două...

Hoţ prins în flagrant la Sântuhalm

Un tânăr de 18 ani din Deva a fost prins în flagrant de poliţişti într-o anexă a unei gospodării din...

Închide