AS Electroconat mai face o „victimă” în Liga A Realsport

13 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

După ce a învins acum două etape pe Roşu, AS Electroconat a mai reuşit un rezultat de senzaţie în Liga A Realsport, trecând de liderul la zi şi campioana en-titre, Pera BMW. De înfrângerea campionilor au profitat Roşu şi Sporting Brad, cele două apropiindu-se la un punct de prima poziţie.

Punctele bonus fac diferenţa în primul eşalon
AS Electroconat este surpriza plăcută a acestui sezon din Liga A Realsport. Pornită ca ousideră, trupa lui Claudiu Hîrceagă şi Dan Joltvinschi se ia la trântă cu „granzii” campionatului municipal de minifotbal din Deva şi relansează lupta pentru şefia clasamentului. După succesul în faţa lui Roşu, de acum două etape, AS Electroconat a învins şi liderul Pera BMW, scor 2-1 şi are aceeaşi linie de clasament cu primele trei clasate, diferenţa făcându-se la punctele bonus cu care s-a pornit în competiţie. De eşecul liderului au profitat Sporting Brad, învingătoare cu 10-3 în faţa Şoimului Băiţa, şi Roşu, care a trecut cu 3-1 de ABS Decor, ambele apropiindu-se la un punct de primul loc. O înfrângere surprinzătoare a suferit Grawe, 2-3 cu Taylor Red&LPG, acest eşec, al doilea consecutiv, coborând-o pe locul 5.

Revolta codaşelor în Liga B
În cel de-al doilea eşalon, primele două clasate, City Taxi şi Pera II, încep să se desprindă de pluton. Ambele au obţinut cea de-a patra victorie consecutivă, City Taxi învingând pe Azaria, scor 6-3, iar Pera II a câştigat derbiul cu Micro 15, scor 2-1. Luptă mare se dă pentru locul 3, şase echipe fiind despărţite de trei puncte. Pe podium a urcat din nou Alaska, care a învins pe Comsid, scor 2-0, dar Micro 15, FC Corona, Doctorii, Comsid şi Heidelberg Cement sunt aproape şi pot oricând ataca a treia poziţie. A fost o etapă şi a echipelor din subsolul clasamentului, trei dintre ele obţinând victorii nescontate. Astfel, Profi Football Team a trecut de MDS, scor 5-3, Ştiinţa a învins pe Doctorii, scor 6-4, iar Mureşul Sântuhalm a trecut de Templierii, scor 9-1. (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CS Heian Deva,12 medalii la campionatul naţional de karate WUKF

Sportivii de la CS Heian Deva au avut prestaţii foarte bune la campionatul naţional de karate WUKF, desfăşurat la Târgovişte....

N-a fost chiar forfait! Autobergamo a avut „viaţă grea” cu CSMS Poli Iaşi

Autobergamo Deva a obţinut o victorie, scor 3-0, în ultimul meci de pe teren propriu din sezonul regulat, jucat în...

Victima şoferului fugar a făcut apel

Judecătoria Petroşani a stabilit ca firma la care Ladislau Ludovic Kopriva (foto), şoferul care a provocat un accident rănind două...

Închide