Cristian Răcăşan, noul director al Serviciului Cetate

23 aprilie 2018 | 4 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

De joi, noul director al Serviciului Public Administrare Cetate din cadrul Primăriei Deva intră „în pâine“. Cristian Aurel Răcăşan (foto) a câştigat concursul pentru postul de director al acestui serviciu, obţinând 79 de puncte la proba scrisă şi 98,75 puncte la interviu.
Răcăşan a fost singurul candidat înscris pentru acest post. „Vreau să mă concentrez acum pe darea în folosinţă a Incintei 1 a Cetăţii. Asta ne-ar da posibilitatea să organizăm acolo mai multe evenimente, un festival, concerte. Este clar că aşteptările turiştilor şi ale devenilor sunt legate de buna administrare a Cetăţii. Îmi doresc o animare a obiectivului turistic, concursuri sportive, concerte. Cel mai urgent, vom face rute de vizitare şi vom monta panouri de informare, pentru că nu există în prezent. Turiştii să aibă parte de poveşti care să le trezească emoţii. Voi continua şi proiectele începute. În fiecare sâmbătă să fie pe Cetate câte un eveniment. Să înfiinţăm un festival al Cetăţii”, a declarat noul şef al Serviciului Cetate Deva.
Cristian Răcăşan a mai spus că pe viitor se doreşte achiziţionarea unei noi telecabine, cu o capacitate mai mare decât cea existentă, cu 32 de locuri, faţă de 16 locuri, câte are actuala. Se pare că nici revizia totală a telecabinei de pe Cetate nu a fost făcută, lucru care este deosebit de grav dacă este adevărat.

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Negru Blacknegru spune:

  Sorina Popa, asta e articol de presa? Cine este Racasan, unde a lucrat inainte, ce pregatire are pentru a lua in primire Cetatea Devei? De la ce partid este, cum de a fost singurul candidat? Cum poti ajunge dicetor in baza unui test si nu in baza experientei si a scolii? Asta este presa? Acest articol este un “misto” la adresa cetatenilor.

 2. Alina spune:

  Experienta ….PNL…ajunge

 3. Om de onoare spune:

  Da…un alt PNL-ist..pff…si lista va continua!!!

 4. July spune:

  Nu mai gasesti un ziarist cu coloana vertebrala din pacate…niste mozolitori doar…

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bani europeni pentru restaurarea ruinelor de la Ulpia Traiana Sarmizegetusa

Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara încearcă, din nou, să obţină bani europeni pentru restaurarea şi conservarea Amfiteatrului şi Forului din situl...

Primarul Devei l-a primit pe ambasadorul Kazahstanului

Municipiul Deva s-ar putea înfrăţi cu o localitate din Kazahstan, a declarat, ieri, ambasadorul Daulet Batrashev, aflat într-o vizită în...

Bulina neagră, 24.04.2018

Adrian Bogdan Grosu, tânăr din Lupeni Pentru că la doar 22 de ani a ajuns în spatele gratiilor, fiind acuzat...

Închide