Cristian Petrean: Reluarea campionatului Ligii a IV-a a fost o reuşită

22 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Preşedintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean (foto) a declarat după finalizarea jocurilor din primul miniturneu desfăşurat în judeţul Hunedoara în Liga a IV-a că se poate considera o reuşită reluarea întrecerilor, prin reorganizarea competiţiei cu un format inedit şi atipic pentru un campionat jude­ţean.
„Ne-am bucurat că am reuşit să activăm ca o echipă, fiecare dintre noi făcând eforturi pentru a putea să ne bucurăm din nou de partide pe terenurile Ligii a IV-a. Este un bun motiv pentru care doresc să felicit repre­zentanţii cluburilor, jucători, antrenori, arbitri şi observatori care au demonstrat că lucrul într-o echipă este secretul care face ca oamenii obişnuiţi să obţină rezultate neo­biş­nuite. Aşa cum am mai spus-o şi cu altă ocazie, noi propunem proiecte care să dez­volte fotbalul sau, în situaţia de faţă, să dimi­nueze pe cât posibil efectele negative generate de criza Covid-19. Toate acestea nu se pot realiza dacă nu am lucra toţi în echipă, cu o atitudine pozitivă şi cu o mentalitate orientată spre progres şi dezvoltare, iar fără implicarea tuturor,proiectele noastre ar fi sortite eşecului”, a declarat, Cristian Petrean.
În situaţia în care Instituţiile Statului nu instituie noi restricţii, AJF Hunedoara îşi propune ca în data de 9 noiembrie echipele să efectueze din nou testele, iar etapa 6 să se dispute pe data de 12 noiembrie 2020.
„Aprecierile pozitive primite şi entuziasmul tuturor ne dă încredere că vom putea desfăşura şi etapele programate în luna no­iembrie 2020, dar o confirmare a continuării turului o vom avea joi, 29 octombrie 2020, când la Brad vom avea o sesiune de lucru cu reprezentanţii cluburilor de Liga a IV-a, pentru o analiză a primelor 5 etape şi dez­baterea unor proiecte care să ne dezvolte în viitor”, a mai spus Cristian Petrean, preşe­dintele AJF Hunedoara.
Unul dintre reprezentanţii cluburilor care evo­luează în campionatul Ligii a IV-a , Eugen Duma (AS Inter Petrila) a declarat: “În mo­mentul când am început să jucăm, noi ne-am asumat un risc foarte mare de infectare. Din fericire am trecut cu bine peste acest hop, iar desfăşurarea competiţiei a fost una mulţumitoare. A fost un efort uriaş din partea tuturor, mai ales testările pentru Covid-19. Acum ne gândim la cel de-al doilea mini­turneu şi sperăm să fie mai bine pentru noi”, a declarat oficialul de la Petrila.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal Liga a III-a. Partide care pot fi anulate din cauza noului virus

Nicolae Gavrea Începând de astăzi sunt programate par­tidele din cadrul etapei cu numărul şapte în campionatul Ligii a III-a de...

Valea Jiului rămâne de astăzi fără operatorul de gunoi

Sorina Popa Compania Supercom nu va mai opera pe teritoriul Văii Jiului, după doi ani de funcţionare în această zonă...

După ce au fost confirmate patru cazuri de infecţii cu noul virus, la tribunal, doar cu programare

La Tribunalul Hunedoara au fost confirmate patru cazuri de persoane infectate cu noul virus. Cei patru angajaţi sunt în izolare...

Închide