Cristian Petrean: Reluarea campionatului Ligii a IV-a a fost o reuşită

Nicolae Gavrea

Preşedintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean (foto) a declarat după finalizarea jocurilor din primul miniturneu desfăşurat în judeţul Hunedoara în Liga a IV-a că se poate considera o reuşită reluarea întrecerilor, prin reorganizarea competiţiei cu un format inedit şi atipic pentru un campionat jude­ţean.
„Ne-am bucurat că am reuşit să activăm ca o echipă, fiecare dintre noi făcând eforturi pentru a putea să ne bucurăm din nou de partide pe terenurile Ligii a IV-a. Este un bun motiv pentru care doresc să felicit repre­zentanţii cluburilor, jucători, antrenori, arbitri şi observatori care au demonstrat că lucrul într-o echipă este secretul care face ca oamenii obişnuiţi să obţină rezultate neo­biş­nuite. Aşa cum am mai spus-o şi cu altă ocazie, noi propunem proiecte care să dez­volte fotbalul sau, în situaţia de faţă, să dimi­nueze pe cât posibil efectele negative generate de criza Covid-19. Toate acestea nu se pot realiza dacă nu am lucra toţi în echipă, cu o atitudine pozitivă şi cu o mentalitate orientată spre progres şi dezvoltare, iar fără implicarea tuturor,proiectele noastre ar fi sortite eşecului”, a declarat, Cristian Petrean.
În situaţia în care Instituţiile Statului nu instituie noi restricţii, AJF Hunedoara îşi propune ca în data de 9 noiembrie echipele să efectueze din nou testele, iar etapa 6 să se dispute pe data de 12 noiembrie 2020.
„Aprecierile pozitive primite şi entuziasmul tuturor ne dă încredere că vom putea desfăşura şi etapele programate în luna no­iembrie 2020, dar o confirmare a continuării turului o vom avea joi, 29 octombrie 2020, când la Brad vom avea o sesiune de lucru cu reprezentanţii cluburilor de Liga a IV-a, pentru o analiză a primelor 5 etape şi dez­baterea unor proiecte care să ne dezvolte în viitor”, a mai spus Cristian Petrean, preşe­dintele AJF Hunedoara.
Unul dintre reprezentanţii cluburilor care evo­luează în campionatul Ligii a IV-a , Eugen Duma (AS Inter Petrila) a declarat: „În mo­mentul când am început să jucăm, noi ne-am asumat un risc foarte mare de infectare. Din fericire am trecut cu bine peste acest hop, iar desfăşurarea competiţiei a fost una mulţumitoare. A fost un efort uriaş din partea tuturor, mai ales testările pentru Covid-19. Acum ne gândim la cel de-al doilea mini­turneu şi sperăm să fie mai bine pentru noi”, a declarat oficialul de la Petrila.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.