Cristian Bobar, noul preşedinte al CNS Cetate Deva

11 Cristi BobarOvidiu Mănăstire

Echipa de fotbal CNS Cetate va avea din această săptămână un nou număr unu în staff-ul administrativ, autorităţile locale ajungând la o înţelegere cu Cristian Bobar (foto), fost conducător la FCM Reşiţa, Dinamo Bucureşti şi ASA Tg. Mureş. Acesta va veni la alb-albaştri în funcţia de preşedinte, urmând să coordoneze întreaga activitate fotbalistică a clubului.

„Eu muncesc oriunde, nu contează că e Liga a III-a!”
Deşi are doar 33 de ani, Cristian Bobar are o bogată experienţă ca şi conducător, acum 10 ani începându-şi această activitate, la Reşiţa, oraşul natal. Printre vârfurile carierei sale se numără funcţile de director sportiv la Dinamo Bucureşti şi ASA Tg. Mureş, dar şi calitatea de membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. Bobar a confirmat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN numirea sa în fruntea clubului devean, prezentarea oficială urmând să aibă loc într-o conferinţă de presă ce va fi organizată în această săptămână. „Am mai avut mai multe discuţii cu cei din administraţia locală de la Deva şi pot spune că am ajuns la o înţelegere. Voi veni în funcţia de preşedinte şi voi coordona întreaga activitate fotbalistică de la acest club. Am activat încă de tânăr ca şi conducător, am fost şi în Liga I şi în Comitetul Executiv dar nu e problemă că voi coborî la Liga a III-a. Eu muncesc oriunde şi proiectul propus de cei de la Deva mi s-a părut atractiv, de aceea am acceptat. Plus că sunt aproape de casă, nu am mai vrut să plec la o distanţă mare”, a spus Cristian Bobar, care a fost în cărţi în această vară să ocupe postul de preşedinte la CSM Şcolar Reşiţa.

Pepenar va rămâne antrenor principal
Noul oficial devean nu a dorit să discute despre obiectivul echipei şi a confirmat că Ciprian Pepenar va rămâne antrenor principal, în ciuda unor zvonuri apărute prin oraş, care îi dădeau ca antrenori ai devenilor pe Dorin Mateuţ sau Mirel Rădoi. „Nu pot vorbi de obiectiv deocamdată, trebuie să vedem pe ce lot ne putem baza. Vrem ca jucătorii existenţi în lot să constituie baza şi să completăm echipa cu fotbalişti de care avem nevoie. Îmi pare rău că i-am pierdut pe cei trei care au semnat cu Ighiu, s-au grăbit şi nu au mai avut puţină răbdare. Eu în timpul în care am activat în fotbalul românesc mi-am făcut mulţi prieteni şi în rândul antrenorilor. Dar, la Deva, antrenor principal va rămâne Ciprian Pepenar”, a mai spus Cristian Bobar. Echipa deveană va efectua şi în această săptămână antrenamente pe plan local, perioada cantonamentului nefiind încă sigură.

One thought on “Cristian Bobar, noul preşedinte al CNS Cetate Deva

  • 17 iulie 2016 la 23:39
    Legătură permanentă

    Deva merită o echipă undeva prin Liga a II-a. Speră să reușească noua conducere, antrenorii și jucătorii. Succes !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.