Atleţii din judeţ, medaliaţi la naţionalele de juniori III

11 Atletism 17 iulie - pagina 11Ovidiu Mănăstire

Sportivii de la cluburile CSŞ Hunedoara şi CNS Cetate Deva au obţinut şase medalii la etapa finală a Campionatul Naţional de Atletism pentru Juniori III, desfăşurat la Cluj. Astfel, hunedorenii au cucerit două medalii de aur şi una de bronz iar devenii, trei medalii de argint.

Hunedorenii, buni la sprint…
Patrick Popa, de la CSŞ Hunedoara, este cel mai bun sprinter la categoria sa de vârstă, reuşind să obţină titlurile de campion la 100 şi 200 de metri liber. Elevul lui Florin Bucur s-a impus în 11,32 secunde în prima probă şi în 22,95 secunde în cea de-a doua, adjudecându-şi două medalii de aur. De asemenea, ştafeta feminină de 4×100 de metri (foto), de la CSŞ Hunedoara, în componenţa Cezara Bucur, Denisa Tibichi, Cerasela Imbuzan şi Sarah Scurtu, a obţinut medalia de bronz, fiind depăşită de ştafetele de la CSU Reşiţa şi LPS P.T. Craiova.

…devenii la sărituri
Devenii au obţinut rezultate bune la sărituri, reuşind să câştige trei medalii de argint în proba masculină şi feminină de triplusalt, şi cea feminină de săritura în lungime. La triplusalt masculin, Rareş Maier s-a clasat al doilea, cu 12,61 metri iar în proba feminină, Georgiana Timu a obţinut aceeaşi poziţie, cu un salt de 11,28 metri. Aceeaşi sportivă s-a clasat pe locul 2 şi la săritura în lungime, cu un rezultat de 5,39 metri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.