Cristal Haţeg a cucerit şapte medalii la Cupa Transilvaniei

13 decembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ovidiu Mănăstire

Sportivii de la clubul Cristal Haţeg au avut prestaţii foarte bune la ultima competiţie a anului din calendarul Federaţiei Române de Taekwondo ITF, Cupa Transilvaniei. Astfel, elevii lui Cosmin Oprescu au cucerit şapte medalii, cinci din cei şase luptători urcând pe podium.
De trei ori pe prima treaptă a podiumului
La întrecerea de la Cluj au fost prezenţi 110 sportivi de la opt cluburi transilvănene iar Cristal Haţeg s-a prezentat cu şase luptători. Denis Andriş a urcat de trei ori pe podium, cucerind medalia de aur la luptă, categoria -42 de kilograme, 12-14 ani, şi medaliile de bronz la tehnici speciale şi tull (luptă cu adversar imaginar), ambele la categoria 12-14 ani. Alexandra Andriş a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la luptă, categoria +65 de kilograme, juniori, aceeaşi distincţie revenindu-i şi Roxanei Gheorghiţă, dar la categoria -36 de kilograme, 10-12 ani. Darius Bocşa şi Eduard Dee au câştigat fiecare câte o medalie de argint la luptă, primul la categoria +55 de kilograme, 10-12 ani, iar cel de-al doilea la categoria +45 de kilograme, 8-10 ani. Singurul sportiv de la Cristal Haţeg care a ratat cucerirea unei medalii a fost Robert Dan, acesta fiind eliminat înainte de semifinale.
„Se putea şi mai mult, dar sunt mulţumit!”
Antrenorul luptătorilor de la Cristal Haţeg, Cosmin Oprescu, s-a declarat satisfăcut de rezultate, dar apreciază că se putea reuşi mai mult, cu puţină atenţie. „Sunt foarte mulţumit de rezultate, având în vedere că e sfârşit de an şi toată lumea e puţin relaxată. Puteam obţine şi mai multe medalii, dar lipsa de concentrare în unele momente ne-a privat de câştigarea acestora. Însă, per total, sunt mulţumit de elevii mei”, a spus Oprescu.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ce ar trebui să consumăm iarna? (2)

În numărul trecut, scriam că iarna trebuie să consumăm alimente consistente şi hrănitoare la care să predomine gustul sărat, dulce...

Lucrările de reabilitare la pediatria deveană, în grafic

Au trecut alegerile şi, se pare, că persoanele care nu puteau dormi de grija pediatriei devene au cam scos-o din...

Tenismenii deveni, aproape de finale la Cupa Crăciunului

Tenismenii de la clubul CS Alpa Deva au făcut meciuri bune la Cupa Crăciunului, o competiţie desfăşurată la Oradea, dar...

Închide