EvenimentFlash

Criminalul va sta 27 de ani după gratii

Livia Botici

Ion Dăneasă (foto), bărbatul de 46 de ani, din localitatea Câmpu lui Neag, care la începutul anului şi-a ucis în bătaie unchiul şi fratele vitreg, a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Hunedoara la 27 de ani de închisoare. Hunedoreanul a fost găsit vinovat de omor calificat deosebit de grav.

A mai fost condamnat
După opt luni de la data la care a comis teribilele crime, Ion Dăneasă şi-a primit pedeapsa. Instanţa Tribunalului Hunedoara l-a condamnat la 20 de ani pentru omor calificat şi la 25 de ani pentru omor deosebit de grav. Dintre cele două pedepse, hunedoreanul va executa condamnarea cea mai mare, la care se va mai adăuga un spor de doi ani. Potrivit judecătorilor, nu este pentru prima dată când Ion Dăneasă stă după gratii. În anul 2003, criminalul a mai fost condamnat la şapte ani de temniţă, pentru tâlhărie şi furt calificat, dar a fost eliberat condiţionat, după patru ani.
În data de 2 ianuarie, în satul Uric, din comuna Pui, un bărbat de 74 de ani, unchiul ucigaşului, îşi dădea ultima suflare, după ce fusese snopit în bătaie de Ion Dăneasă. După comiterea crimei, hunedoreanul a plecat la Uricani, acolo unde, la distanţă de patru zile, l-a  ucis şi pe fratele său vitreg.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura