Criminalul va sta 27 de ani după gratii

6 septembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Livia Botici

Ion Dăneasă (foto), bărbatul de 46 de ani, din localitatea Câmpu lui Neag, care la începutul anului şi-a ucis în bătaie unchiul şi fratele vitreg, a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Hunedoara la 27 de ani de închisoare. Hunedoreanul a fost găsit vinovat de omor calificat deosebit de grav.

A mai fost condamnat
După opt luni de la data la care a comis teribilele crime, Ion Dăneasă şi-a primit pedeapsa. Instanţa Tribunalului Hunedoara l-a condamnat la 20 de ani pentru omor calificat şi la 25 de ani pentru omor deosebit de grav. Dintre cele două pedepse, hunedoreanul va executa condamnarea cea mai mare, la care se va mai adăuga un spor de doi ani. Potrivit judecătorilor, nu este pentru prima dată când Ion Dăneasă stă după gratii. În anul 2003, criminalul a mai fost condamnat la şapte ani de temniţă, pentru tâlhărie şi furt calificat, dar a fost eliberat condiţionat, după patru ani.
În data de 2 ianuarie, în satul Uric, din comuna Pui, un bărbat de 74 de ani, unchiul ucigaşului, îşi dădea ultima suflare, după ce fusese snopit în bătaie de Ion Dăneasă. După comiterea crimei, hunedoreanul a plecat la Uricani, acolo unde, la distanţă de patru zile, l-a  ucis şi pe fratele său vitreg.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Minerii de la Uricani au ieşit în stradă

Peste 600 de persoane din Uricani, mineri, alături de soţii şi copii, au ieşit în stradă, după ce au aflat...

Contrabandişti de ţigări, înghesuiţi de poliţişti

Peste 100.000 de ţigarete, bijuterii din aur şi mai mult de 10.000 de lei. Aceasta este captura pe care poliţiştii...

În sfârşit, victorie

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani a reuşit după multă vreme să obţină o victorie pe teren propriu. Formaţia pregătită de...

Închide