ActualitateFlash

Criminalul din Simeria, prins la 2 zile de la crimă, la câteva sute de metri de casa unde s-a petrecut nenorocirea

După aproape două zile de la co­mi­terea faptei, criminalul din Simeria, Caius Daniel Drăgoi (foto) a fost prins de polițiști. Bărbatul nu a fugit prea departe, se ascundea în spatele se­diului societății Marmosim, în câmp.
A rezistat 2 zile, a mâncat mere. El era desculț, așa cum a fugit din casa femeii pe care a ucis-o. Casa în care s-a pe­trecut nenorocirea se află pe strada care duce la sediul Marmosim. Așa că bărbatul nu a fugit prea departe. Când a fost prins de oamenii legii, a încercat să fugă, dar nu a avut nici o șansă, fiind zeci de polițiști pe urmele lui, încolțindu-l. Drăgoi riscă ani grei de pușcărie.

Scăpat din sediul Poliției Simeria
Reamintim că bărbatul a omorât-o pe mama concubinei sale, o femeie de 70 de ani. Marți noapte, concubina băr­ba­tului a sunat la 112, după ce l-a dat afară din casă pe acesta, anunțând că el a vrut să o omoare. În scurt timp, agresorul este găsit în apropierea gării din Simeria și dus la sediul Poliției din oraș. Înainte i-a atacat pe polițiști cu un cater, dar tinerii oameni ai legii s-au descurcat foarte bine, reușind să-l imobilizeze. Omul este predat colegilor și, de aici în­cepe povestea. Doi polițiști de la Simeria îl țin pe bărbat în secție, fără să întoc­mească actele de reținere a individului. După un timp, agresorul are chef să fumeze, așa că polițiștii, deștepți foc, îi desfac cătușele și…dus a fost. Nu anunță nimeni că omul a fugit din sediul Poliției Simeria, pentru ca populația să fie atentă. Nu, așa că bărbatul o sună pe concubină și o amenință că va face o faptă groaznică. I-a spus și că o iubește. Și s-a ținut de cuvânt, în ceea ce pri­veș­te fapta oribilă. Sâmbătă după amiază a mers acasă la concubina sa, aceasta fiind la lucru. Însă acolo locuia și mama femeii, în vârstă de 70 de ani. A intrat peste aceasta, i-a lipit bandă scotch pe gură, a înjunghiat-o și i-a crăpat capacul pur și simplu cu o bară metalică. Și-a făcut o cafea și a fumat două țigări. Apoi a așteptat-o pe concubină. Cu intenția de a o ucide și pe ea. Când aceasta a revenit acasă, a văzut ușa de la intrare deschisă și a presimțit că s-a petrecut ceva rău. Criminalul a prins-o și a vrut să bage cuțitul în ea, dar femeia, fiind mai solidă decât el a reușit să din mâinile agresorului. Apoi, a fugit desculț din casa concubinei. (S.Popa)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura