Eveniment

Crimă sau farsă neinspirată?

Poliţişti şi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara caută de vineri noaptea un bărbat în apele Mureşului, despre care se crede că s-ar fi înecat. Potrivit pescarilor care au anunţat incidentul la 112, bărbatul ar fi fost aruncat în râu de un şofer de TIR.

Striga după ajutor

Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1. Patru bărbaţi, care se aflau la pescuit pe malul râului, în zona campingului din satul Şoimuş, au alertat oamenii legii, sunând la serviciul de urgenţă 112, spunând că în apele Mureşului se află un bărbat, care se zbate să rămână la suprafaţă, şi care strigă după ajutor. Atunci când poliţiştii au ajuns la faţa locului, cei patru pescari au fost întrebaţi dacă au văzut cum s-a petrecut totul. Ei au spus că nu au zărit nici o maşină pe podul de peste Mureş.

Nu a fost găsit

Dacă pescarii l-au auzit pe bărbat strigând după ajutor, atunci când trupele de salvare au ajuns la faţa locului, era linişte. Cu toate că, şi în acea noapte, dar şi a doua zi de dimineaţă, s-a căutat cu bărcile pe râul Mureş, trupul bărbatului nu a fost găsit. „Când am ajuns, era linişte, probabil că victima se înecase”, a declarat sg. maj. Alin Mateş-Pop, de la ISU Hunedoara. (L. Botici)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura