Crimă sau farsă neinspirată?

17 mai 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Poliţişti şi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara caută de vineri noaptea un bărbat în apele Mureşului, despre care se crede că s-ar fi înecat. Potrivit pescarilor care au anunţat incidentul la 112, bărbatul ar fi fost aruncat în râu de un şofer de TIR.

Striga după ajutor

Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1. Patru bărbaţi, care se aflau la pescuit pe malul râului, în zona campingului din satul Şoimuş, au alertat oamenii legii, sunând la serviciul de urgenţă 112, spunând că în apele Mureşului se află un bărbat, care se zbate să rămână la suprafaţă, şi care strigă după ajutor. Atunci când poliţiştii au ajuns la faţa locului, cei patru pescari au fost întrebaţi dacă au văzut cum s-a petrecut totul. Ei au spus că nu au zărit nici o maşină pe podul de peste Mureş.

Nu a fost găsit

Dacă pescarii l-au auzit pe bărbat strigând după ajutor, atunci când trupele de salvare au ajuns la faţa locului, era linişte. Cu toate că, şi în acea noapte, dar şi a doua zi de dimineaţă, s-a căutat cu bărcile pe râul Mureş, trupul bărbatului nu a fost găsit. „Când am ajuns, era linişte, probabil că victima se înecase”, a declarat sg. maj. Alin Mateş-Pop, de la ISU Hunedoara. (L. Botici)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FC Hunedoara, matematic campioană

Cu două etape înainte de finalul Ligii a IV-a, lidera clasamentului, FC Hunedoara, şi-a asigurat titlul de campioană judeţeană şi...

„Drumul morţii” şi-a luat, din nou, tributul

Trei tineri au murit iar alţi doi sunt internaţi la Spitalul de Urgenţă Petroşani, din cauza unui eveniment rutier, produs...

Ţigări „aprinse” cu focuri de armă

Doi bărbaţi din comuna Crişcior au fost urmăriţi ca în filme de poliţiştii hunedoreni, după ce s-a descoperit că ei...

Închide