Crimă într-un bloc din Vulcan

Maximilian Gânju

Un bărbat de 56 de ani din municipiul Vulcan a fost găsit într-o baltă de sânge în locuinţa sa, iar urmele de pe corp arătau că a avut parte de o moarte violentă. Poliţiştii cercetează cazul şi confirmă că sunt suspiciuni de crimă.

Bărbatul locuia într-un bloc de pe strada Şt. O. Iosif, din municipiul Vulcan, şi a fost descoperit, ieri, de către fiica lui, care venise să-l viziteze. Omul zăcea pe jos, într-o baltă de sânge şi avea urme de răni pe corp, iar tânăra a sunat speriată la 112. Imediat la faţa locului au ajuns poliţiştii, împreună cu o echipă de criminalişti.
„Noi am fost sesizaţi prin Serviciul de Urgenţă 112 de fiica bărbatului, care venise la el în vizită şi l-a găsit în casă pe jos. Se fac cercetări pentru moarte violentă, are răni la cap, mai mult ca sigur este vorba de o crimă. Dar aşteptăm şi rezultatele necropsiei medicului legist, ca să ne pronunţăm definitiv”, a declarat ieri, comisarul Mugurel Teodosiu, adjunctul Poliţiei Municipiului Vulcan.
Potrivit unor surse, bărbatul de 56 de ani care locuia într-un bloc în cartierul supranumit Dallas, din Vulcan, o zonă rău famată, ar fi decedat din cauza unei agresiuni. Sâmbătă, în imobil a fost o petrecere şi oamenii spun că este posibil ca victima să se fi certat cu cineva, care să-l fi omorât în bătaie.  Bărbatul era cunoscut ca un mare consumator de băuturi alcoolice, dar şi că avea o fire violentă. Poliţiştii aşteaptă şi rezultatul necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii şi fac cercetări în acest caz. Aceştia au indicii despre anturajul victimei şi a fost deja conturat un cerc de suspecţi, care ar putea să fi avut legătură cu omorul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Incendiatorul, menţinut în arest

Magistraţii au respins şi recursul lui Ioan Simulea, tânărul de 33 de ani acuzat că a incendiat un autoturism de

Ştiinţa a îmblânzit „leii“

Rugbiştii de la Ştiinţa Petroşani au reuşit o victorie categorică în runda inaugurală a Cupei României, învingând cu scorul de

Microsoft Surface sub 2% din piaţă

Michael Dell, directorul executiv al companiei Dell, estimează că vânzările tabletei produsă de către compania Microsoft şi care urmează a...

Închide