Crescător de ”cânepă” din Simeria, băgat la zdup. A înlocuit castraveţii cu plante halucinogene

3 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Natalia Bumbac

Oamenii legii au descoperit ieri o cultură ilegală de cannabis în apropierea Devei. Plantele halucinogene erau cultivate în grădină, apoi recoltate şi vândute consumatorilor.

Conform comunicatului transmis de IPJ Hunedoara, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara şi procurorii DIICOT Hunedoara au descoperit o ”cultură ilicită outdoor de cannabis, în urma a trei percheziţii efectuate la locuinţele unor persoane bănuite că făceau trafic de droguri de risc”. Percheziţiile au avut loc în 2 octombrie, pe raza localităţilor Simeria, Şoimuş şi Vălişoara.
”În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că un tânăr din Simeria, împreună tatăl său, au organizat o cultură ilicită outdoor de cannabis. Plantele erau recoltate şi oferite spre vânzare unor consumatori, pe raza localităţilor Deva şi Şoimuş, contra sumei de 50 lei/gram. Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au ridicat aproximativ un kilogram de muguri de cannabis, precum şi echipamente destinate cultivării plantelor”, au informat anchetatorii. Tânărul a fost reţinut şi dus ieri cu propunere de arestare preventivă la Tribunalul Hunedoara. Instanţa a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a lui Daniel Gherman pe o perioadă de 30 de zile, decizia nefiind definitivă. Tatăl tânărului va fi cercetat şi el, doar că în stare de libertate, pentru trafic de droguri de risc.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Alin Simota, condamnat din nou, pentru fals în declaraţii

Afaceristul din Valea Jiului, Alin Simota (foto), a mai încasat o condamnare. Ieri, Judecătoria Deva a dat sentinţa în dosarul...

Bulina neagră, 4.10.2018

Daniel Adinel Vişan, directorul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public a Primăriei Petroşani Pentru că a fost trimis în judecată,...

Municipiul Hunedoara, locul 2 în topul oraşelor inteligente

Într-un top al oraşelor inteligente, efectuat de integratorul de soluţii inteligente Vegacomp Consulting, municipiul Hunedoara apare pe locul al doilea.

Închide