Politica si administratie

Cozma candideazã la preşedinţie

05 Miron Cozma  9699

Nicolle Ebner

Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Deva, că va candida la funcţia de preşedinte al României, la alegerile din toamna acestui an.

„Libertatea este mai presus decât viaţa”
Miron Cozma a anunţat, ieri, că este în faza de strângere de semnături pentru înfiinţarea propriului partid, care se va numi Partidul Muncitorilor şi care va avea ca însemn spirala dacică – poate cel mai caracteristic simbol al poporului român. Partidul va fi de stânga, va avea ca membri numai „feţe noi”, fără nici un nomenclaturist, iar ca deviză, cuvintele lui Pintea: „Libertatea este mai presus decât viaţa”. Dar cum nu mai are timp pentru înfiinţarea partidului, Miron Cozma a declarat că va candida ca independent, cu toate că instanţa i-a interzis dreptul de a alege şi de a fi ales până în anul 2014. Fostul lider al minerilor susţine că poate candida la funcţia de şef al statului conform reglementărilor internaţionale dar şi a unor articole din Constituţia României. 

„Îi voi lega pe Iliescu, Constantinescu şi Băsescu”
Miron Cozma a afirmat că, în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale din această toamnă, va fi primul preşedinte rocker al României care, în trei luni, va stârpi corupţia din România în proporţie de 85 la sută, şi: „Îi voi lega pe toţi cei trei preşedinţi de până acum, Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu”. În opinia lui Cozma, cei trei preşedinţi se fac vinovaţi de umilirea poporului român din care au făcut ce-au vrut. În cazul în care nu poate candida ca independent, Miron Cozma a spus că mai are un as în mânecă, respectiv un partid înfiinţat în 1863.

2 comentarii la „Cozma candideazã la preşedinţie

  • De necrezut cata nerusinare zace in acest om. Ce libertate este mai presus de viata ? Cand ai marsaluit, in mai multe randuri, impotriva statului de drept nu te-ai gandit la asta ? In 1996 cand ai candidat la parlament nu te-ai gandit la asta ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura