Sport

COSR a refuzat locul suplimentar la Jocurile Olimpice deschis de Ania Caill: „În loc să trimită 3 sportivi la Beijing, trimit doar doi!”

Ania Caill (26 de ani) (foto), schioarea clasată cel mai bine în ierarhiile mondiale, lăsată pe dinafara lotului pentru Jocurile Olimpice 2022 de la Beijing, a mai deschis o poziție pentru România la JO.
Dar Comitetul Olimpic i-a refuzat par­ti­ci­parea! România ar fi refuzat locul supli­men­tar deschis de Ania Caill pentru Jocurile Olimpice de la Beijing. Informația este con­firmată de antrenorul ei, Ioan Achiriloaie, scrie gsp.ro. “România era următoarea pe listă și avea un loc în plus câștigat prin clasamentul Aniei la Super-G și coborâre. Acum, Federația și COSR au refuzat acel loc. Practic, în loc să trimită trei sportivi la schi alpin, trimit doar doi. Asta dovedește clar că preferă să piardă un loc decât să o trimită pe Ania la JO. Asta arată că ei n-au vrut să tri­mită vreodată alt sportiv în detrimentul Aniei că e bine pentru sportivul celălalt. Asta dovedește că ei au făcut orice au putut să nu ajungă Ania la JO.
Comitetul Olimpic, dacă refuză locul la Olimpiadă, pentru o sportivă așa de bună, este sub orice critică. Nu înțeleg cum pot accepta așa ceva, ei, care dau finanțare.
Nu vreau să mai aud vreodată de COSR,
că ei lucrează pentru binele sportivilor, aici s-a do­vedit că nu e adevărat!”, susține Achiriloaie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura