Sport

Alegeri la Asociația Județeană de Fotbal

Reunit în sedință, Comitetul Executiv al AJF Hunedoara a stabilit câteva repere în activitatea curentă. Astfel, a fost sta­bi­lită data la care vor fi organizate alegerile pentru funcțiile de conducere.

Noi competiții
De asemenea, s-au stabilit și condițiile pentru participarea la aceste alegeri a mem­brilor afiliați dar și pentru cei care vor să candideze pentru diferitele funcții din cadrul Comitetului Executiv.
Totodată, s-a aprobat înființarea a două noi competiții U12 și U16, precum și sub­ven­ționarea baremurilor de arbitraj pentru categoriile U11, U12, U13 și U16 pentru pe­ri­oada martie–iunie 2022 din fondurile FRF.
Adunarea Generală Extraordinară a Asociației Județene de Fotbal Hunedoara va avea loc în data de 17 februarie 2022, ora 11:00. Vor fi alegeri pentru președinte, vicepreședinți, membrii ai Comitetului Executiv, președinte Comisia de Cenzori și a membrilor Comisiei de Cenzori, trezorier.
La adunarea generală sunt așteptați să participe toți membrii afiliați la această structură județeană, care au drept de vot și care vor decide care sunt noile persoane care vor ocupa pentru următorii patru ani funcțiile de conducere din cadrul AJF Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura