Cosmin Nicula: Bãsescu trebuie demis din funcþia de preşedinte al României

“E nevoie ca acum să fim uniţi, pentru a scăpa ţara de gruparea portocalie care a reuşit în ultimii ani, într-un ritm năucitor, să pună stăpânire pe toate sectoarele de activitate, ca mai apoi să înceapă să le distrugă din interior. PDL, la directivele clare ale preşedintelui Traian Băsescu, a reuşit, punând Opoziţia în faţa faptului împlinit, prin asumarea răspunderii, să adopte legi care să distrugă financiar şi chiar psihic, poporul român. Sunt milioane de oameni ajunşi la disperare, rămaşi fără un loc de muncă în urma disponibilizărilor, sunt cei care s-au trezit cu ajutorul social tăiat fără a avea bani de pâine. Sunt mii de elevi care învaţă în tensiune, pentru că haosul trenează în învăţământ. Sunt mii de studenţi care aşteaptă cu înfrigurare licenţa, neavând nici măcar speranţa găsirii unui loc de muncă”, susţine Cosmin Nicula.
Românii îndură frigul în apartamente, pentru că nu îşi permit să plătească facturile la încălzire. Românii îndură suferinţa bolilor, pentru că nu au bani să meargă la medic, unde li se impune o coplată pentru orice serviciu, în timp ce Traian Băsescu îşi permite să îşi bată joc în continuare de cei care vor cu adevărat să facă ceva în acest sistem distrus de clasa politică portocalie, precum o molimă.
“A venit momentul în care trebuie să spunem STOP. În aceste condiţii, trebuie să fim conştienţi că ne distrugem pe noi şi, de asemenea, distrugem viitorul copiilor noştri. Trebuie să înlăturăm de la Putere această grupare de interese, coordonată cu mână de fier de Traian Băsescu. Râsul şi glumele sale de prost gust nu mai pot păcali pe nimeni. Cureaua a fost strânsă mult prea tare pentru oamenii de rând, astfel încât actuala Putere să se poată îndestula, adunându-şi averi colosale pe spatele românilor. Românii au ieşit în stradă să arate că nu mai vor să îl accepte ca preşedinte al ţării pe Traian Băsescu. USL vrea o Românie corectă, o Românie a bunului-simţ, iar primul pas este înlăturarea preşedintelui.
Uniunea Social Liberală demarează o campania de strângere de semnături pentru demiterea lui Traian Basescu, prin crearea unui formular online în care românii pot semna. A venit momentul ca în mâna fiecăruia dintre noi să stea viitorul României. Doar împreună putem schimba situaţia actuală, iar ieşirea din criză se va putea face doar prin schimbarea lui Traian Băsescu şi prin alegeri anticipate parlamentare”, susţine senatorul Cosmin Nicula, preşedintele organizaţiei PSD Deva.
Formularul online va fi disponibil la http://uslonline.ro/petitie/. SEMNEAZĂ ŞI TU!

Cabinet parlamentar senator Cosmin Nicula

9 comentarii la „Cosmin Nicula: Bãsescu trebuie demis din funcþia de preşedinte al României

 • 17 ianuarie 2012 la 10:36
  Permalink

  “E nevoie ca acum să fim uniţi, pentru a scăpa ţara de gruparea portocalie”- ????
  Si cine , dreaqiului ar trebui sa va uneasca ????
  Cei citiva burtosi adunati in centrul orasului, cei citiva pensionari “altzheimeristi” care vin oricum si nu stiu pentru ce…???
  Cu nici macar 2% din populatia Romaniei vreti sa faceti “IMAGINE”
  Acei razvratiti, nici nu stiu ce vor > Vor UN SINGUR LUCRU –JOS !!!
  Dar Ce, JOS???
  Hai sa dam jos si Uniunea Europeana , sa dam jos si euro, sa dam jos si acordurile internationale si sa facem un colhoz uslamist , in care sa ia tata Iliescu conducerea si voi sa fiti presedinti de CAP, si Molot comisar sovietic si o s-o ducem si mai bine !!!
  Sa vedem , daca vrea si Ponta???Ca lui ii place prin Europa Si la fel si doamna Adina Valean(ca-i da peste bot lui chiulangiul de serviciu ) ???

 • 17 ianuarie 2012 la 10:55
  Permalink

  Foarte bine dl. Nicula trebuie sa ne unim sa inlaturam pe acesti guvernanti care nu fac alceva decat sa taie pensiile, sa jefuiasca acest popor.

 • 17 ianuarie 2012 la 10:59
  Permalink

  Bine dl. Nicula trebuie sa ne unim pentru a inlatura acesti indivizi care nu fac altceva decat sa jefuiasca tara.

 • 17 ianuarie 2012 la 14:05
  Permalink

  …măi Tavi, ţi-a mai spus unul că eşti prost şi pdl-ist!!!De ce dracu mai scrii comentarii, nu vezi că te bagi ca musca-n c…u calului??? Ce treabă ai tu cu PSD-ul, du-te la Gligor al tău, şi trage-l de mânecă, să o ia mai uşor cu distrugerile!!!…da,da , sub masca aia de tăntălău ,se ascunde perfidie maximă!!!..sau poate e numai păpuşa lui Băse, ce zici???

 • 17 ianuarie 2012 la 20:23
  Permalink

  Ne faci sa radem! N ai reusit sa l dai jos pe un amarat de manager de spital,cu toate ca a ras si rade in continuare de toti PSD isti ,si in primul rand de dvs, asa cum de altfel face si cel care va conduce in acest judet( si nu ma gandesc la Nistor ,ci la “marele” Molot).

 • 18 ianuarie 2012 la 13:48
  Permalink

  Problema este ca PSD trebuie sa fie mai pragmatic.PSD trebuie sa se regaseasca si sa demonstreze ca este cu adevarat in opozitie.Sa existe si sa iasa din aceasta pasivitate care nu face altceva decat sa scada increderea ca ar putea fi solutia pentru viitor .
  Ceatatenii asteapta mult mai mult de la opozitie care in aceasta perioada grea in economie.
  Opozitia are un rol fundammental daca exista cu adevarat.

 • 19 ianuarie 2012 la 15:02
  Permalink

  Daca era altcineva decat papagalul de Cosmin Nicula citeam tot articolul. Cred ca uitati cat de manjit e tanarul asta. La gura! 🙂

 • 20 ianuarie 2012 la 9:06
  Permalink

  Măi ,,maistor jegos,, ce eşti(jegermaister),portocaliul lu Sărsăilă,mai papagal ca tine nu este!!!Îl cunoşti personal pe Nicula Cosmin?? Dacă nu, taci!!!Dacă ai dovezi, spune-le, nu-ţi da cu presupusul!!!..jegosu-le!!!

 • 30 ianuarie 2012 la 16:28
  Permalink

  Dupa Adrian Nastase urmeaza Timis Nicolae

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare