Cosmin Joiţoiu, noul preşedinte TNL Hunedoara

05 alegeri tnl (30)

Nicolle Ebner

Noul preşedinte al filialei judeţene TNL Hunedoara este Cosmin Joiţoiu (foto). Conferinţa judeţeană de alegeri a avut loc duminică, în sala mare a Casei de Cultură din Deva, iar invitaţi de la centru au fost parlamentarul Bogdan Olteanu şi preşedintele organizaţiei naţionale a TNL, Florin Alexe.

Liberalii, curtaţi chiar şi în opoziţie
Cosmin Joiţoiu, singurul candidat la funcţia de preşedinte al filialei judeţene TNL Hunedoara, a fost ales cu 486 voturi „pentru”, doar 15 fiind anulate, din cauza unor greşeli legate de tehnica de votare. La eveniment au participat peste 600 de delegaţi, membri de partid şi simpatizanţi din toate cele 13 organizaţii locale TNL existente
în judeţ, dintre care doar 501 cu drept de vot. Biroul politic judeţean este format din opt vicepreşedinţi, nouă membri, şase supleanţi şi un secretar coordonator, noul preşedinte aducând aproape de el pe cei mai buni tineri liberali din toate cele 13 organizaţii locale.
Pe Cosmin Joiţoiu l-a uns pe suflet numărul mare de participanţi la conferinţa judeţeană de alegeri. „În mod normal, toată lumea se îndreaptă către partidele aflate la putere. Or, noi suntem în opoziţie. Faptul că la evenimentul nostru au participat 600 de tineri, oameni care sunt la vârsta în care îşi definitivează opţiunile sau drumul în viaţă, mi-a demonstrat că PNL, în judeţul Hunedoara, este o forţă, şi are în TNL un sprijin de nădejde”, a declarat noul preşedinte al TNL Hunedoara, Cosmin Joiţoiu.

Bogdan Ţîmpău a predat ştafeta
Preşedintele TNL Hunedoara a primit ştafeta de la Bogdan Ţîmpău, avansat în rândul seniorilor, odată cu alegerea sa în funcţia de deputat PNL în colegiul Deva-Cârjiţi. Cosmin Joiţoiu a apreciat aşa cum se cuvine activitatea predecesorului său şi s-a angajat să nu-l dezamăgească. „În 2007, când am candidat ca vicepreşedinte, TNL avea şase organizaţii în judeţ. Acum, după doi ani, datorită lui Bogdan şi a biroului judeţean, avem 13. Statutar, Bogdan Ţîmpău putea să mai candideze pentru încă un mandat, iar gestul său, de a permite şi altor tineri liberali să se afirme, este cu atât mai lăudabil”, spune noul preşedinte al TNL Hunedoara, Cosmin Joiţoiu, pus deja pe fapte mari. „Prima sarcină este de a-i sprijini pe seniori la alegerile prezidenţiale, după care, din 1 ianuarie 2010, începem munca pentru localele din 2012. Deja, le aud bătând la uşă”, mai spune tânărul lider liberal.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare