Cosmin Gîrleanu: Pentru mine, medalia de bronz nu înseamnă nimic

Pugilistul hunedorean Cosmin Gîrleanu (foto) nu a reuşit să treacă de rusul Zakirov Akhtem, meciul pentru calificarea în finala categoriei 52 kg de la Campionatul European de tineret U22. Boxeurul din Rusia a fost declarat câştigăror în această întâlnire cu o decizie contestabilă 3-2, deşi de mai multe ori el a fost dominat de către sportivul nostru.
Cosmin Gîrleanu a scris pe o reţea de so­cializare imediat după acest meci:” Mul­ţu­mesc tuturor susţinătorilor mei, antrenorilor mei si staff-ului tehnic.Mă bucur că am re­pre­zentat România la această competiţie, dar pentru mine medalia de bronz nu înseamnă nimic. Bronzul este bun,dar pe piele. Astăzi l-am bătut pe sportivul din Rusia, dar trebuia să-i bat şi pe arbitri după părerea mea (…ca să fiu declarat câştigator). Asta e… Am avut multe greşeli în acest meci dar asta este bine pentru că e motivare în plus să mă întorc în sala de box şi să o iau de la capăt, să mă antrenez pentru Jocurile Olimpice şi acolo con­tează cel mai mult, ce voi face”, a scris mul­tiplul nostrucampion, calificat pentru Olimpiadă.
Merită apreciată sportivitatea cu care tâ­nă­rul sportiv hunedorean recunoaşte că a gre­şit în meciul din semifinale dar pentru suporterii lui, pentru noi, el rămâne speranţa pentru o medalie la Tokyo.

One thought on “Cosmin Gîrleanu: Pentru mine, medalia de bronz nu înseamnă nimic

  • 24 iunie 2021 la 9:07
    Legătură permanentă

    Bravo Cosmin, esti mândria noastră, suntem alături de tine si suntem siguri ca o să iți iei revanșa la Tokyo ! Garda sus si bagă mare, abia așteptăm să te întorci cu medalia olimpică la Hunedoara !!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.