Sport

Corvinul rămâne cu victoria, moldovenii cu regretele

La finalul întâlnirii disputate la Hunedoara, dintre Corvinul și Ceahlăul Piatra Neamț, cei doi antrenori au oferit și obișnuitele declarații de presă. Reamintim că hunedorenii au câștigat partida de duminică, 6 august.

Au echilibrat jocul
Tehnicianul echipei din Piatra Neamț, Cristian Pustai, a declarat:” Rezultatul în­tot­deauna este…echitabil, dar el rămâne așa cum este. A fost un meci disputat și, din păcate, noi nu am putut gestiona mai bine perioada cu un om în plus (n.r., după eliminarea lui Iacob), ei au avut grijă să echilibreze jocul. La momentul la care am egalat, noi am crezut că o să și câș­tigăm. Un meci bun, felicit echipa gazdă pentru această victorie, a reușit să câș­tige acest prim meci care era și foarte important și pentru noi și pentru cei de la Corvinul, la revenirea în Liga secundă. E greu impactul cu Liga a II-a”.

A felicitat echipa
De cealaltă parte, Florin Maxim (foto), an­tre­norul principal al echipei hunedorene, a declarat: “Nu pot să spun că a fost greu, deși am intrat în teren puțin crispați. Au fost multe greșeli din partea noastră și la construcție, dar confortul golului marcat i-a mai descătușat puțin pe băieți. A venit și acel cartonaș roșu al lui Iacob care ne-a dat un pic lucrurile peste cap. Am jucat cu o echipă bine pregătită, s-a văzut acest lucru pe parcursul jocului, a stat bine în teren și a avut prospețime, au fost unele mo­mente bune. După ce ne-au egalat, mi-a plăcut reacția băieților mei și felicit echipa, pe cei care au intrat în teren și pe cei care nu au intrat, pentru modul în care au reacționat. Le-am spus că este un campionat greu, lung și nu trebuie să se supere că nu au intrat în joc, va veni rândul fiecăruia să intre să joace pentru echipă, să demonstreze și să pună umărul la meciuri, să lupte pentru echipă și pentru victorie. Se vede că Liga secundă nu e Liga a III-a, se vede la evoluția jucătorilor care intră în teren, lo­turile sunt mai compacte, mai echili­bra­te, ritmul de joc e mai rapid. Mi-a plăcut că au fost momente în care a trebuie să și suferim, dar ne-am revenit pe parcurs. Le mulțumesc și spectatorilor cu care suntem obișnuiți de acum, cu prezența lor la fiecare meci, îi așteptăm să fie ală­turi de noi în continuare. De aceea am și promovat, pentru oraș, pentru județ, au venit mulți oameni, de la Brad, de la Deva, Călan, să se bucure de un joc spec­taculos. E o sărbătoarea și noi tre­buie să o tratăm ca atare”.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura