ActualitateFlashPolitica si administratie

Corvinul Hunedoara, de ieri, „un județ, o comunitate, o echipă”!

A fost mare sărbătoare, ieri, la Consiliul Județean Hunedoara. Fotbaliștii și echipa ma­nagerială de la Corvinul, împreună cu primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu, au sosit la Deva, cu Cupa României, pentru un mo­ment emoționant.

„Echipă frumoasă, talentată și motivată”
„Am găzduit una dintre cele mai emo­țio­nante ședințe ale Consiliului Județean Hunedoara din ultimii ani. Într-o atmosferă de sărbătoare, am răsplătit munca unei echi­pe care ne-a făcut mândri că suntem lo­cu­i­tori ai ju­de­țului Hunedoara. Corvinul Hunedoara este această echipă frumoasă, talen­tată și motivată, care ne-a adus cea mai mare bu­curie prin câș­ti­garea Cupei României la fot­bal, ediția 2024.
În deschiderea ședinței extraordinare a Consiliului Județean Hunedoara, în cadrul unei festivități care a durat circa o oră, am conferit Titlul de Cetățean de Onoa­re al Județului Hunedoara, antrenorului principal Florin Maxim, am acordat Diplome de Excelență componenților lotului, staff-ului tehnic și membrilor Consiliului de Adminis­trație al FC Corvinul 1921 Hunedoara pentru contribuția adusă la această performanță deosebită.
Îl felicit pe primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, pentru că a crezut cu tărie în acest proiect, pe care l-a inițiat în urmă cu câțiva ani, și a re­des­chis porțile performanței la Hunedoara. Îi felicit pe suporterii echipei Corvinul, pe toți locuitorii Hunedoarei, care au fost alături de echipă. Sus­ținerea lor a contat enorm și rezultatele excelente rea­lizate în teren de Corvinul au făcut să se vor­bească de echipa noastră și de județul Hunedoara peste tot în lume.
Le mulțumesc cole­gilor din echipa de con­ducere a CJ Hunedoara, consilierilor ju­de­țeni, care au înțeles importanța proiec­tului de la Hunedoara și au sus­ținut reconstrucția echi­pei prin votul pozitiv acordat fiecărui pro­iect de hotărâre pe care l-am propus pentru sprijinirea Corvinului Hunedoara. Sportul apropie oamenii, iar atunci când apar și rezultatele, comunitatea este din ce în ce mai unită!”, a declarat Laurențiu Nistor, pre­șe­din­tele Consiliului Județean Hunedoara și can­didatul PSD pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. (A.N)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura