Sport

Corviniștii, optimiști înainte de debutul în Liga a II-a

Ieri, conducerea clubului Corvinul Hunedoara a organizat o conferință de presă, înainte de primul meci din Liga a II-a. Au fost prezenți Dan Colesniuc, președintele clubului, Florin Maxim, antrenorul corviniștilor, dar și jucătorii Marius Chindriș și Mihai Velisar.

Promovarea tinerilor
Președintele Dan Colesniuc a arătat că au fost asigurate fondurile necesare pentru noul sezon, astfel încât jucătorii din lotul echipei să evolueze la ran­da­mentul maxim în partidele din cam­pio­nat. Florin Maxim, antrenorul principal al echipei hunedorene, a remarcat fap­tul că întreg lotul de care dispune este valid pentru prima partidă din noul se­zon, joc programat duminică, 6 august, începând cu ora 12, pe Arena „Michael Klein”. Tehnicianul a menționat că toți jucătorii transferați la Hunedoara s-au integrat în colectivul echipei, iar cei care vor intra pe teren la fiecare joc vor fi desemnați după antrenamente, fără a fi vreun jucător titular de drept. Se va con­ta pe promovarea tinerilor din pe­piniera Corvinului, astfel că în teren, la fiecare partidă, vor evolua pe tot par­cursul celor 90 de minute câte doi ju­niori, conform regulamentului. De altfel, Florin Maxim a subliniat faptul că el dorește ca de fiecare dată, elevii săi și intre în teren conectați la joc, să evo­lueze fără presiune și să fie sprijiniți de cât mai mulți suporteri, care să vină ală­turi de echipă la fiecare partidă.

Muncă și dăruire
Jucătorul Marius Chindriș a declarat la conferința de presă că vede o evo­luție bună a echipei în campionatul Ligii secunde, toate formațiile din cam­pio­nat fiind puternice și valoroase. „Victo­ria poate fi obținută doar prin muncă și dăruire”, a spus Chindriș. Recent trans­ferat la echipa din Hunedoara, Mihai Velisar a afirmat că dorește ca echipa să stea cât mai sus în clasament.
Reamintim că de ieri s-au pus în vân­zare biletele pentru meciul de duminică, aceste putând fi achiziționate de la ca­sele de bilete de la Stadionul Corvinul, chiar și în ziua jocului, iar suporterii vor putea să cumpere de la un stand aflat în fața tribunei principale obiecte promo­ționale cu însemnele echipei Corvinul Hunedoara.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura