Cornuri cu fecale pentru elevi

Andreea Lazăr

Surpriză, ieri dimineaţă, la împărţirea cornurilor elevilor Şcolii Generale „Andrei Mureşanu”, din Deva. Aproximativ 30 de cornuri prezentau urme de muşcături de şoarece, iar unul era acoperit cu excremente de rozătoare.

Alarmată, conducerea şcolii a sesizat DSP Hunedoara. „Nu este prima dată când descoperim produse muşcate de şoareci. În fiecare lună, am găsit mai multe cornuri care nu puteau fi distribuite copiilor iar, după ultima vacanţă, am păţit la fel tot, la două zile. Am făcut sesizări la firma din Tg. Jiu care ni le distribuie, la Inspectoratul Şcolar, iar acum, la DSP”, a declarat Elena Tif, administratorul Şcolii „Andrei Mureşanu”.
Atât DSP, cât şi Direcţia Sanitar-Veterinară au intrat în alertă, după ce au fost găite cornurile muşcate de rozătoare. „O echipă de inspectori s-a deplasat la şcoala generală unde au găsit mai multe cornuri în stare necorespunzătoare. Abia după ce vom primi rezultatul, ne vom putea pronunţa în acest caz”, a declarat directorul DSP Hunedoara, Dumitra Ştefan.

One thought on “Cornuri cu fecale pentru elevi

  • 17 februarie 2011 la 14:18
    Permalink

    Reprezentantul firmei distributioare de cornuri (o firma din jud.Gorj !!!, culmea, si ma-ntreb : n-ar fi trebuit impusa ca o prima conditie la licitatie, ca firma sa fie din apropiere, tocmai pt.ca aceste produse sa ajunga proaspete la copii ?!??), deci onor reprezentantul firmei respective s-a disculpat (telefonic, in discutia cu presa), spunand ca scoala e vinovata pentru conditiile de depozitare improprii. Tupeu ordinar ! Cornurile sunt aduse zilnic si impartite tot zilnic scolarilor, asa ca despre ce depozitare e vorba ?!?
    In alta ordine de idei, aceste produse care se impart copiilor, nu sunt NICIODATA proaspete ! Dar cui ii pasa, nu ? Nici Inspectoratul Scolar, nici Ministerul Invatamantului nu consuma aceste cornuri sau chifle… Si totusi, sunt multi copii pentru care gustarea respectiva este un prilej de bucurie, stricata insa de interese obscure ! RUSINE, ISJ !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare