Copile de trei şi şase ani, corupte sexual şi violate în scara blocului

03 violNatalia Bumbac

Un bărbat de 35 de ani din municipiul Hunedoara a fost reţinut de oamenii legii, fiind suspect de viol şi corupere sexuală de minori. Anchetatorii au indicii că două fetiţe, cu vârste între trei şi şase ani, ar fi fost victimele hunedoreanului.
Bărbatul a fost identificat şi prins de poliţişti în 22 mai. În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că în 21 mai, hunedoreanul de 35 de ani a acostat şi ademenit o fetiţă de trei ani în scara unui bloc de locuinţe de pe strada Independenţei din municipiul Hunedoara, faţă de care a comis infracţiunea de corupere sexuală a minorilor. Poliţiştii au mai stabilit că suspectul a acostat în acelaşi loc o minoră în vârstă de şase ani, pe care a violat-o. În ambele cazuri, agresorul le-a oferit copilelor sume de bani pantru a nu spune nimic despre cele petrecute în scara blocului.
În urma probelor administrate, bărbatul este acuzat de viol şi corupere sexuală a minorilor, ancheta vizând stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare