Copilă înghiţită de apele Streiului

9 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Fetiţa de numai şapte ani a mers la scăldat alături de sora ei mai mare, o adolescentă în vârstă de 16 ani. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Hunedoara, Cristian Morar, cele două au intrat în canalul de derivaţie a apei ce se află paralel cu Râul Strei, în dreptul localităţii Bretea Română.

”Fetiţa a plecat la scăldat împreună cu sora ei de 16 ani, care a reuşit să iasă din apele reci, fiind găsită de echipajele de intervenţie în stare de şoc. Doisprezece pompieri militari caută fetiţa dispărută cu ajutorul bărcilor din dotare, asistaţi de o autospecială şi un echipaj SMURD”, preciza, ieri, oficialul ISU Hunedoara. Pentru a da de urma copilei, barajul de la Plopi, din amonte de locul evenimentului, a fost închis încât apa din canal să scadă. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Jandarmii montani s-au antrenat în Cheile Tăii

Zona sălbatică din apropierea Petrilei este folosită periodic de jandarmii montani ori alte formaţiuni de salvare pentru antrenament.

Handbalistele de la Corona Braşov pot contesta decizia ANAD

Preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD), Cristian Balaj, a declarat că a făcut demersurile necesare la WADA (Agenţia Mondială Antidoping) pentru...

Competiţie internaţională de triatlon la Tg. Mureş

Federaţia Europeană de Triatlon (ETU) a aprobat organizarea la Tg.Mureş, în luna septembrie, a Campionatelor Europene de Cross Triatlon şi...

Închide