EvenimentFlash

Copil născut în WC!

Carmen Cosman

O tânără de 23 de ani a sunat, sâmbătă, disperată la Salvare, după ce ar fi avortat chiar în WC. Femeia susţinea că era însărcinată doar în trei luni, dar, surpriză: pruncul avea aproape 7 luni, iar la spital s-a întors din morţi.
Medicii din Vulcan au avut un şoc când la ei a ajuns o femeie cu un prunc, nou-născut, pe care susţinea că l-a avortat în vasul de toaletă. Tânăra, care are domiciliul in Aninoasa, dar locuieşte de fapt în Vulcan, a anunţat că a avortat la domiciliu. Când a ajuns acasă la tânără, echipajul de pe ambulanţă a găsit în vasul de toaletă pruncul, care părea mort.  Atât mama, cât şi nou-născutul au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Municipal Vulcan, însă aici, fetiţa s-a întors din morţi. Medicii au constatat cu uimire că prezenta semne vitale, deşi foarte slabe. „Când a ajuns la noi, copilul era hipotermic, dar a fost  resuscitat şi dus pe secţie, diagnosticul fiind de naştere prematură cu asfixie albă. Fetiţa a fost trimisă la Timişoara, iar mama a rămas internată la noi”, a declarat şeful Compartimentului Primire Urgenţe al Spitalului Vulcan, dr. Cătălin Popa. De precizat că nou-născutul nu avea doar trei luni, aşa cum îşi amintea mama, ci aproape şapte luni şi cântărea aproximativ 1,3 kilograme.
Cazul a fost preluat de poliţişti, care încearcă acum să stabilească dacă este vorba despre un avort spontan, ori femeia a încercat să scape de copil. „Am fost anunţaţi de către reprezentanţii spitalului că o femeie a născut acasă, iar copilul a  căzut în vasul de toaletă. Am demarat cercetările, pentru a stabili modul în care s-a produs incidentul şi pentru a elimina toate suspiciunile în acest caz”, a declarat reprezentantul Poliţiei municipiului Vulcan, Viorel Buzgure.

One thought on “Copil născut în WC!

  • Avortul nu este o solutie! Exista centre de consiliere care te pot ajuta, asa cum e Asociatia NOUA SPERANTA, ALTERNATIVE PENTRU VIATA din DEVA, jud. Hunedoara. Poti sa afli mai multe despre noi la http://nouasperanta.atwebpages.com

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura