Copil de 12 ani, electrocutat mortal, după ce a urcat pe un vagon de tren

Un copil în vârstă de 12 ani, din Petrila, a murit electrocutat după ce a urcat pe un vagon cisternă, aflat în Staţia CFR Petro­şani. Băiatul se afla împreună cu o minoră, o fată de tot de 12 ani, care a scăpat cu viaţă.
Tragedia a avut loc marţi seara, iar echi­pajele de prim-ajutor n-au putut face nimic pentru salvarea adolescentului. Un călător aflat pe peronul gării a văzut ce s-a întâm­plat şi a alertat echipele de intervenţie prin 112. ”La sosire echipajele de intervenţie au găsit în apropierea unei garnituri de tren oprită în gară o fetiţă de 12 ani, aflată în stare de agitaţie, ce a fost investigată din punct de vedere medical de pompierii sal­vatori. Fata a relatat că se afla pe unul dintre vagoane cu un băiat de 12 ani, când a fost trântită la pământ de arcul electric format. (…) Nimeni nu s-a putut apropia de victimă în siguranţă până la decuplarea liniei de înaltă tensiune care alimentează calea ferată”, a informat ISU Hunedoara.
Pompierii celor două echipaje de inter­venţie din cadrul Detaşamentului Petroşani de­plasate la locul tragediei au constatat că minorul era carbonizat, trupul său fiind preluat de Medicina Legală pentru efec­tua­rea necropsiei. Este posibil ca adolescenţii să fi urcat pe vagon pentru a-şi face foto­grafii, însă autorităţile judiciare urmează să stabilească cu exactitate motivul. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.