Contre uşoare între Buşoi şi Roman

19 martie 2017 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Cristian Buşoi (foto stânga), secretarul general interimar al PNL, s-a aflat vineri la Deva, acesta având întâlniri cu membrii liberali de aici.
Buşoi a declarat într-o conferinţă de presă că nu a venit la noi în judeţ pentru a-şi susţine o candidatură, ci pentru o întâlnire cu colegii privind calendarul alegerilor interne. La conferinţa de presă, Cristian Buşoi şi deputatul Florin Roman (foto dreapta), preşedinte interimar al liberalilor hunedoreni, s-au împuns reciproc. Asta, deoarece deputatul Florin Roman susţine că modificarea din statutul partidului, referitoare la obligativitatea de a fi din judeţul în care vrei să candidezi la o funcţie de conducere în partid, a fost operată pentru ca el să nu poată candida la şefia organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.
„Modificările statutare au avut la bază principii şi nu persoane. Nu facem reguli pentru persoane, ci pentru principii. În judeţul Hunedoara nu cred că vor fi probleme la alegerile interne, iar dacă vor fi, lucrăm cu statutul în mână”, a susţinut Cristian Buşoi, secretarul general interimar al PNL. (S.Popa)

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. victor spune:

    Cu statutul in mana lucrai si cand devalizai fondurile de la CNAS, d-le Busoi?

  2. pnl hd spune:

    Romane te du si candideaza la Alba,lui hada cine-i mai lustruieste papucii si cine-l mai umple de bale pe partea unde nu se bronzeaza?

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Istoricul Gheorghe Firczak, preşedintele AJRRUEM Hunedoara – Deva, declară: „În decembrie ‘89, la Deva au avut loc confruntări cu autorităţile”

Săptămâna trecută, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat printr-un comunicat trimiterea în judecată a...

Se redeschide filiala ASE Bucureşti la Deva

Începând cu anul universitar 2017-2018, la Deva, va fi deschis un Centru teritorial al Academiei de Studii Economice Bucureşti, unde...

Bulina neagră, 20.03.2017

Florin Niculescu, angajat al Primăriei municipiului Petroşani Pentru că a avut un limbaj indecent în faţa mai multor femei, deşi...

Închide