Contrabandişti de ţigări, prinşi de poliţişti

8 noiembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Livia Botici

O captură importantă de ţigarete de contrabandă a fost făcută de poliţiştii din municipiul Petroşani, după efectuarea mai multor percheziţii domiciliare în localitate. Prada descoperită de oamenii legii are o valoare de 54.000 lei şi a fost confiscată.

Aveau informaţii clare

Timp de mai mult timp, câteva persoane din municipiul Petroşani au fost atent monitorizate, deoarece existau indicii că ele ar câştiga bani frumoşi din activităţi ilegale de produse accizabile, respectiv ţigări şi alcool. După ce au reuşit să obţină autorizaţii de percheziţie, de la Judecătoria Petroşani, poliţiştii au descins în patru locuinţe. Dacă în trei dintre acestea nu s-a găsit absolut nimic, în cea de-a patra ei au găsit un adevărat depozit de ţigări, respectiv aproape 7.000 de pachete de ţigarete. Proprietarul mărfii, un bărbat de 47 de ani nu a putut prezenta nici un fel de documente, cu privire la provenienţa ţigărilor.

Intenţiona să le vândă în Hunedoara

Petroşăneanul nu a fost singurul vizat de oamenii legii. Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din localitatea Almaşu Mic, despre care existau, de asemenea, informaţii cum că ar face contrabandă cu ţigări, a fost prins de poliţişti, cu maşina plină de „marfă”. Bărbatul a fost oprit la intrarea în municipiul Hunedoara, de poliţiştii rutieri şi de cei de la Investigarea Fraudelor. În urma controlului autoturismului, oamenii legii au descoperit peste 9.500 de ţigarete, de diverse mărci, în valoare totală de peste 3.400 lei. Se pare că, ţigările urmau să fie comercializate în municipiul Hunedoara. Şi bărbatul din Almaşu Mic şi cel din Petroşani, riscă să stea după gratii timp de şapte ani.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Plăteşte gelozia cu 15 ani de închisoare

Ioan Cocotă (foto), fostul şofer al Primăriei din Uricani, în vârstă de 41 de ani, a fost condamnat de magistraţii...

Brănişca, între probleme şi investiţii

La Brănişca se pare că „a plouat“ cu de toate în acest an: şi probleme, dar şi împliniri. Însă ,vorba...

Ioan Inişconi, şef interimar la Vamã

Fostul subprefect al judeţului, Ioan Inişconi, a fost numit în urmă cu câteva zile pe postul de director al Direcţiei...

Închide