ActualitateFlash

Contrabandiști de arme, reținuți de polițiștii din Deva

Doi hunedoreni sunt cercetați penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, dar și pentru contrabandă, după ce asupra lor au fost descoperite două arme de foc letale.
Armele au fost găsite în autoturismul folosit de un tânăr de 22 de ani, din Certeju de Sus, care a fost oprit în trafic, în Deva. Poliţiştii au găsit o armă letală tip carabină, prevăzută cu dispozitiv de ochire tip lunetă și dispozitiv de amortizare sunet la capătul țevii armei (arma era deținută și transportată fără drept de către tânăr). De ase­menea, la domiciliul unui bărbat de 57 de ani, din comuna Certeju de Sus, poliţiştii au găsit o armă letală (puşcă) și 79 de elemente de muniție (car­tușe de diferite calibre și tuburi de cartușe), pre­cum și 3 dispozitive de ochire de tip lunetă, obiec­te pe care acesta le deținea fără drept. Armele și elementele de muniție găsite la percheziții au fost introduse ilegal în țară în cursul anului 2021, de către unui dintre cei doi bărbaţi, fără a fi declarate organelor vamale și erau deținute ilegal de ei. Suspecții au fost reținuți pentru 24 ore, iar an­cheta este derulată sub supravegherea procuro­rilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecă­to­ria Deva. (M. Gânju).

 

One thought on “Contrabandiști de arme, reținuți de polițiștii din Deva

  • Da, așa-i când legile comunisto-securiste sunt în vigoare. În orice țară democrată ai voie să deții armă de foc (pentru apărare) doar C.I . În colonica intră bandiții peste tine în casă și te omoară pentru că „legitima apărare” e inaplicabilă. Nici armă cu aer comprimat sau arbaletă nu ai voie să deții dacă nu te are miliția în evidență. Marș!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura