Continuăm pentru Hunedoara

Alegerile s-au încheiat, iar Partidul Social Democrat a avut onoarea să fie din nou prima opţiune de vot a hunedorenilor. Acest rezul­tat demonstrează că locuitorii judeţului nos­tru sunt cu adevărat informaţi şi că au înţeles cine a muncit în interesul lor, din Parlamentul Românei. Acest rezultat arată că priorităţile din programul nostru de guvernare reprezintă nevoile şi dorinţele reale ale românilor. Toate aceste lucruri mă bucură, dar în acelaşi timp mă şi responsabilizează, pentru că PSD este şi va fi partidul care rămâne aproape de cetăţeni. Munca noastră continuă.
Dragi hunedoreni, începem o nouă etapă. Viitorul Parlament are o misiune clară de a se asigura că românii nu vor mai avea de suferit în anii următori din cauza pandemiei. Nu putem face promisiuni în numele altor formaţiuni politice, dar promisiunea mea fermă este că Partidul Social Democrat nu va uita de ce a fost votat şi care este mandatul său – siguranţa unui trai mai bun pentru fiecare român. Vom acţiona ca acest lucru să devină realitate. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi ieşit la vot, vă mulţumesc pentru încrederea acordată şi vă mulţumesc pentru că ne sunteţi în continuare alături.
Această campania electorală a fost diferită. Cu toţii am simţit asta. Nu am putut interac­ţiona cu oamenii aşa cum suntem obişnuiţi, aşa cum este normal. Cu toate acestea, mesajul nostru a ajuns la hunedoreni, iar acest lucru se datorează întregii echipe. Vreau să îi mulţumesc, în primul rând, di­rectorului de campanie, domnului preşedinte Laurenţiu Nistor. Aprecierile mele merg către întreaga echipă PSD Hunedoara, către toţi colegii care au înfruntat frigul şi au lucrat în această campanie.
Acum, în pragul Sfintelor Sărbători, vă do­resc tuturor multă sănătate şi linişte su­fletească alături de cei dragi. Dumnezeu să fie alături de dumneavoastră, de familiile voastre, iar Naşterea Domnului nostru Iisus Hristos să ne arate calea spre vremuri mai bune.

 

Natalia-Elena Intotero, deputat PSD Hunedoara

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare