Continuã modernizarea strãzilor în Hunedoara

Oana Mihnea 02 Arion

Ieri, aleşii locali de la Hunedoara s-au întrunit în şedinţă de îndată ca să aprobe mutarea unei sume de bani către obiective proaspete de investiţii, bani care sunt în strânsă legătură cu creditul consistent luat de primărie.
Studiile de fezabilitate pentru realizarea a 27 de proiecte de interes local, cuprinzând reabilitare stradală sau amenajare parcări şi alei, au fost aprobate de CL în şedinţa din luna decembrie a anului trecut. Primăria Hunedoara a contractat un credit în valoare de 47 milioane lei pentru a putea finanţa o serie de lucrări. Pe măsură ce au venit bani de la Ministerul Dezvoltării Regionale, anumite sume de bani au rămas neutilizate şi în fiecare an a fost nevoie de relocarea banilor către alte obiective. Acest lucru s-a întâmplat şi ieri, fiind vorba despre aproximativ 10 milioane lei rămaşi neutilizaţi.
„La începutul mandatului am aprobat o sumă de 47 milioane lei, bani care au fost luaţi împrumut pentru reabilitare stradală în municipiul Hunedoara. În aceşti trei ani, pe planul naţional de dezvoltare locală, am primit o serie întreagă de sume, care au venit pe diverse contracte de finanţare, sume care automat au fost scăzute din acel credit şi au trebuit să fie redistribuite către alte obiective. Am făcut acest lucru şi anul trecut, îl facem şi anul acesta, şi sperăm ca şi în anul 2016 să beneficiem de finanţare astfel încât valoarea şi suprafaţa reabilitată în municipiu să crească de la o lună la alta. Din 2012 şi până în prezent am reuşit să reabilităm peste 600.000 de metri pătraţi de străzi“, a declarat Viorel Arion (foto), primarul municipiului Hunedoara.

One thought on “Continuã modernizarea strãzilor în Hunedoara

  • 19 ianuarie 2016 la 7:18
    Permalink

    Dacă lucrările vor fi ca cele de pe str Spiru Haret mai bine nu.Oare nu mai avem oameni serioși?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.