Containere speciale pentru haine vechi în Deva

Oana Mihnea04 haine

Începând de ieri, locuitorii municipiului Deva pot să arunce articolele de îmbrăcăminte, încălţăminte, lenjerii sau jucării vechi, în 20 de containere speciale.
Acestea au fost amplasate în 15 puncte din oraş. Mai exact, în  zona Hotelului Deva, strada Progresului, intersecţia B-dul Nicolae Bălcescu cu strada Mihai Eminescu, zona Maxxa, intersecţia B-dul 22 Decembrie cu Aleea Salcâmilor, intersecţia strada Aurel Vlaicu cu strada Ana Ipătescu, în spatele Casei de Cultură, între Hotel Sarmis şi Catedrala Ortodoxă, în lateralul blocului 13 de pe strada 22 Decembrie, intersecţia strada Oituz cu strada Titu Maiorescu, strada Bejan (vis-a vis de Unicarm), intersecţia strada Mihail Kogălniceanu cu Aleea Păcii, strada D. Zamfirescu (lângă dispensar), intersecţia strada Titu Maiorescu cu strada Minerului (lângă staţia de la Uzobalcan şi strada Mihail Kogălniceanu (lângă Ulpiţa).
Investiţia aparţine Organizaţiei Caritas Alba Iulia, iar spaţiile pentru containere au fost puse la dispoziţie de către municipalitate,  gratuit. Organizaţia este cea care se ocupă de gestionarea, golirea şi distribuirea lucrurilor depozitate. Administraţia locală îi îndeamnă  pe cetăţeni să arunce hainele vechi în aceste containere şi să nu le mai ducă la platformele pentru deşeuri menajere aflate în cartiere.

2 comentarii la „Containere speciale pentru haine vechi în Deva

  • 30 octombrie 2015 la 11:06
    Permalink

    o initiativa extraordinara! chiar de maine voi incepe selectia in dulapuri!

  • 30 octombrie 2015 la 17:32
    Permalink

    O sa donez si eu o perche de chiloti si de ciorapi folositi si nespalati pt Perasifon. Ha ha ha

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.