Comunitate

Consultatii gratuite pentru computere „bolnave”

04 Caravana IT  0095

Nicolle Ebner

Ieri, devenii au avut şansa să primească, din partea „doctorilor” Computer Troubleshooters, o consultaţie IT gratuită pentru computerele lor.
Acţiunea, organizată în colaborare cu Primăria Deva şi Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) a judeţului Hunedoara face parte din proiectul Caravana Computer Troubleshooters ce se desfăşoară, în perioada 8-28 iulie, în nouă oraşe din România, printre care şi Deva.

Despre conceptul „Caravana de Servicii IT-Computer Troubleshooters”
Ieri, doi specialişti IT, angajaţi ai companiei Computer Troubleshooters au oferit consultaţii gratuite tuturor persoanelor care au venit cu desktop-ul sau computerul portabil în faţa Casei de Cultură din Deva. De asemenea, s-au oferit discounturi de 50 la sută pentru problemele depistate la faţa locului şi chiar reparaţii integral gratuite pentru problemele ce nu au implicat reinstalări de sistem sau furnizare de componente Hardware. „Fiind un proiect de responsabilitate socială pe conceptul IT, un concept destul de nou pe piaţa din România, suntem conştienţi de faptul că publicul trebuie format în sensul acesta şi ne asumăm un început mai greu pentru ca mai apoi să-l dezvoltăm cât mai mult. Este forte important că au răspuns apelului nostru CCI Hunedoara şi Primăria Deva, deoarece prin intermediul acestor evenimente compania încearcă să sensibilizeze domeniul privat şi administrativ, intenţionând să atragă susţinerea comunităţii de afaceri locale pentru noi proiecte sociale desfăşurate în fiecare regiune”, a declarat Alexandru Tunaru, purtător de cuvânt al companiei Computer Troubleshooters.

„Dacă nu dai, n-ai din ce primi înapoi”
Scopul caravanei a fost acela de schimbare a opticii privind relaţia dintre producător şi consumator, compania încercând să demonstreze că nu face doar servicii de pe urma cărora se îmbogăţeşte, cu ajutorul consumatorilor, ci poate, la rândul ei, să returneze comunităţii avantajele primite. Evenimentul de la Deva s-a desfăşurat în paralel, pe acelaşi tipar, şi la Reşiţa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura