Constructorul a promis şi… s-a ţinut de cuvânt

11 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Adriana Năstase

O veste bună pentru locuitorii municipiului Hunedoara, şi mai ales pentru cei care locuiesc în blocurile din zona Poştei.
MESAGERUL HUNEDOREAN l-a întrebat pe reprezentantul firmei care execută reabilitarea zonei şi a aflat, săptămâna trecută, că lucrările vor fi reluate. Ceea ce s-a şi întâmplat. Iar ieri au fost reluate lucrările de reabilitare pe strada Poştei, în spatele clădirii RDS şi în zona Centrului Civic.
„Lucrările fac parte din Acordul Cadru 2-Reabilitarea sistemului rutier în municipiul Hunedoara – Subsecventul 2 şi includ: modernizarea drumurilor de acces, parcări noi, trotuare, zone verzi. Acordul Cadru 2 prevede reabilitarea a 114 străzi din municipiul Hunedoara şi satele aparţinătoare şi a unui număr de 319 drumuri vicinale. Valoarea totală a proiectului este de peste 50 de milioane de euro (243.487.552 de lei). Este unul dintre cele mai importante proiecte implementate vreodată în municipiul Hunedoara şi care acoperă o mulţime de străzi care urmează să fie reabilitate sau, după caz, modernizate. Multe sunt din localităţile aparţinătoare. Vorbim de străzi care nu au mai fost reabilitate de peste 40 de ani, sau care nu au fost modernizate niciodată“, a declarat Dan Bobouţanu (foto), primarul municipiului Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul din Dobra vrea gaz metan în comună

Una dintre marile dorinţe ale administraţiei publice din comuna Dobra este ca oamenii de aici să beneficieze de gaz metan,...

Penitenciarul Deva angajează medici şi asistente

Încadrarea se face fără concurs pe o perioadă determinată de şase luni. Ar urma să fie angajaţi trei medici, dintre...

Situaţia infecţiilor cu Covid-19 în judeţ şi la nivel naţional, în 11 mai 2020

De la începutul monitorizării, şi până ieri, luni, 11 mai, în judeţul Hunedoara 565 de persoane au fost confirmate pozitiv...

Închide