Consilierii USL, chemaţi special la şedinţa extraordinară

Carmen Cosman

Viceprimarul municipiului Deva, Marcel Morar, a  făcut apel la consilierii USL să participe la şedinţa extraordinară de consiliu programată pentru astăzi, la ora 15.00. Sunt proiecte de hotărâre pentru care este necesar votul a două treimi din consilieri şi, dacă aceştia nu se prezintă, nu se pot adopta.
Marcel Morar spune că în Consiliul Local Deva s-a instaurat „o cutumă” referitoare la şedinţele cu caracter „de îndată”, la care consilierii din opoziţie refuză să participe. „Mâine (n.r. -astăzi), va avea loc o şedinţă extraordinară de Consiliu Local şi subliniez cuvântul extraordinar, gândindu-mă la faptul că o parte a colegilor consilieri aparţinând USL refuză constant să participe la şedinţele cu caracter de îndată”. Viceprimarul Devei spune că nu discută motivaţiile pentru care aceştia refuză să participe la şedinţele de îndată, dar spune că „îi aştept mâine la şedinţa extraordinară de Consiliu Local”.
Pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu se regăsesc proiecte privind majorarea preţului la apă şi canalizare, vânzarea unor locuinţe din fondul locativ al statului, alocarea unor fonduri de la buget pentru poliţia locală şi unităţile de învăţământ, acordarea ajutoarelor de încălzire, dar şi creşterea plafonului privind gratuităţile pensionarilor la transportul local, pe raza municipiului Deva.

3 comentarii la „Consilierii USL, chemaţi special la şedinţa extraordinară

  • 13 octombrie 2011 la 14:12
    Legătură permanentă

    Pai din cate stiu eu Marcel Morar nu mai este vice primar de ceva vreme deci nu stiu ce autoritate are el sa cheme consilieri la sesinda/

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.