Consilierii USL au votat schimbarea viceprimarilor

Sorina Popa

Scandalul din Consiliul Local Deva nu se mai termină. Astfel, ieri, aleşii USL au solicitat introducerea unor puncte suplimentare pe ordinea de zi, prin care să înceteze mandatele de consilieri locali ale celor doi viceprimari, Marcel Morar şi Cosmin Costa. Asta, după ce, au susţinut ei, cei doi au fost excluşi din PNL.
Secretarul Primăriei Deva, Augustin Socol, le-a atras atenţia membrilor CL Deva care au cerut schimbarea viceprimarilor, că instituţia nu a fost informată despre faptul că Morar şi Costa au fost daţi afară din partid, decât cu câteva minute înaintea de începerea şedinţei.
Când au interes, vin toţi
„În acest caz, proiectele de hotărâri privind încetarea mandatelor de drept de consilieri locali ale lui Marcel Morar şi Cosmin Costa nu au fost însoţite de un raport al Compartimentului de specialitate. Apoi, nu am primit o adresă oficială privind excluderea celor doi din PNL, ci o copie după actul original”, a declarat Augustin Socol. Cu toate acestea, consilierii USL Deva au solicitat votarea celor două proiecte de hotărâri. Cu opt voturi „pentru“ şi trei abţineri, acestea au trecut. Rămân însă mai multe semne de întrebare în legătură cu legalitatea hotărârilor. De fapt, aleşii USL au avut ieri, un singur scop, să-i schimbe pe viceprimari din funcţie. Nu au mers până la capăt, ci s-au oprit doar să voteze încetarea mandatelor de consilieri locali a lui Marcel Morar şi Cosmin Costa. Numai că, din nou, se pare că legea a fost încălcată, ceea ce va duce, mai mult ca sigur,  la atacarea în contencios a celor două hotărâri. Şi culmea, ieri, au fost prezenţi la şedinţă toţi membrii USL Deva, pentru că urmau să fie schimbaţi viceprimarii. În schimb, la alte şedinţe, când este necesar să se voteze proiecte importante pentru deveni, ei nu se prezintă în corpore.

2 comentarii la „Consilierii USL au votat schimbarea viceprimarilor

 • 21 octombrie 2011 la 9:07
  Legătură permanentă

  „Circul de stat”-Deva la o noua reprezentatie in ziua de 20 octombrie!!!
  Rezultatul cert: distractie maxima a multiubitilor nostrii alesi si un nou proces , probabil , pe rol la instantele locale, proces care va mai dura citeva luni bune.
  De fapt aceste procese probabil ca nu vor fi finalizate decit la finele mandatului acestor personaje execrabile.
  Merge si aici strigatura clasica: „USL, noi te iubim, ca ca tine nu gasim”….!!!!

 • 27 octombrie 2011 la 12:20
  Legătură permanentă

  Muntene lasane ca sa traim ca u ti-ai umplut conturile fara ca sa ti seama de noi cetateni din DEVA, tu impreuna cu gasca ta de Viceprimari.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.