Consilierii PDL lasă medicii din Haţeg fără bani

Carmen Cosman

Medicii de la Spitalul Orăşenesc Haţeg ar putea lua salariile cu întârziere, din cauza consilierilor PDL, care nu s-au prezentat la şedinţa de consiliu convocată tocmai pentru banii acestora şi sumele pentru medicamente.

Consiliul Local Haţeg ar fi trebuit să aprobe rectificarea bugetară, aşa încât să aloce bani pentru plata salariilor cadrelor medicale, banii pentru medicamente, ori plata utilităţilor la Spitalul Orăşenesc Haţeg. „Am convocat o şedinţă de consiliu de îndată, dar consilierii PDL nu au venit şi, din acest motiv, nu s-a întrunit cvorumul. Am mai convocat încă o şedinţă, pentru vineri, ca să se poată plăti salariile medicilor”, a declarat primarul Haţegului, Nicolae Timiş (foto). De asemenea, de la şedinţă a lipsit şi preşedintele PNL Haţeg. De precizat că salariile ar trebui plătite în data de 15, însă luna aceasta ar putea întârzia, pentru că rectificarea bugetară trebuie comunicată la Finanţe, iar apoi ajunge la Trezorerie. Suma necesară este de 550.000 de lei, dar banii sunt alocaţi de către Casa de Asigurări de Sănătate. Bugetul a  fost stabilit doar pe nouă luni şi, din acest motiv, sumele rectificative trebuie aprobate lunar, până la finele anului.

7 comentarii la „Consilierii PDL lasă medicii din Haţeg fără bani

 • 11 noiembrie 2011 la 9:57
  Legătură permanentă

  Pai daca nu au reusit sa desinteze spitalul macar sa il lase fara bani

 • 11 noiembrie 2011 la 11:36
  Legătură permanentă

  Dar puteati rectifica bugetul spitalului la sedinta ordinara din luna trecuta(daca erati un manager prevazator) si nu era caz sa se scoata in evidenta faptul ca numai primarul vrea sa plateasca medicii , el este salvatorul Hategului si toti ceilalti sunt dusmani !!!

 • 11 noiembrie 2011 la 12:10
  Legătură permanentă

  Tatucule Nae , boierule , acuma daca se sparge PSD ul unde naiba ai sa fost ca nu ai sustinere , ai bube in cap si esti pe linie moarta te mai duci ? VIA pdl? doar ti-au spus bine la Bucuresti cand ai, s-a dus Nelu s-a dus norocul pe apa lui Carlete care a secat ai strans multa avere dar vine o vreme cand si banii se gata si Joiana intearca .

 • 12 noiembrie 2011 la 9:02
  Legătură permanentă

  Bani de salarii la doctori nu mai sunt , da nu-i bai ca aduci mata dom Preamare crumpi multi de la Reea si macris le bagi iar in magazia spitalului si semneaza nepotu-tau factura, si face bucataresele de la spital zeama de macris cu crumpi si da la toti , si sa dea si lui dom Lepadatu redactor sef la fituica asta platita de matale ca sa scrie despre mata numai de bine ca esti om tare fain,iar pe noi criza si saracia in *** ne-mpunge , fugim de ea si tot ne ajunge iar la dumneata cresc averile cum crestea fat frumos in 3 zile ca la altii intr-o viata si cand dai odata cu buzduganul inspre bolta cerurilor , iaca cum se deschide cutia Pandorei pentru dumitale si toate neamurile care le ai si numa asa le dai servicii peste tot si afaceri si terenuri si pravalii si terase pe unde ai haturile in mana la caruta ,la sareta , la teleaga ( nu te speria ca o sa vina si vremea cand teleaga in loc de mertane si renouri , o sa fie gratii si resouri ca doara nu crezi ca PDL -ul face curatenie in gradina proprie pe la Satu Mare , Valcea , Craiova si zilele trecute pe la Cluj iar Hategul este orasul sfant Mecca unde numai se inchina flamanzii la bisericile care le ctitoresti pe fiecare strada si este ferit de furtuna?)La unii de Craciun vine Mosu la altii o sa vina mascatii hoarcele si piticii( ca si asa te-a speriat rau hoarca de Campeana cum ii zici – ea este Muma Padurii din povestea vietii dumitale si piticul de Molot – cum le zici matale , pai ce naiba chiar nu ai vazut ca asta e piticul sef intre cei 7 pitici tot din povestea vietii dumitale si piticul sef o spala pe spate pe Alba ca Zapada cum speli si matale pe spate pe vreo cateva Cenusarese de pe la spital si de prin Primarie.Mai scoate ceva vraji si tromboane de prin buzunare ca te crede lumea ,, pe cuvant,, acuma cand consiliul local ti- trage la meserie chiar ai putea sa-l dizolvi si sa faci alegeri libere ca nici la Reea nu te mai voteaza nimeni , mai ai un pic si te cauta fratii astia ,Musulmanii , Samaritenii ,prin oras ca pe Gaddafi , si poate ca ai sa te ascunzi sub viaductul nou cu ministrul dumitale de propaganda fostul consilier Anca. Si Solomon din biblie a fost mare intelept si a dat chix apoi a scos si o carte de proverbe. Sa tii costumul alb iti sta frumos cu el si o sa-ti fie bun la Zam. Poti sa zici ca esti Petru Groza .
  Sictir . Bai da am uitat ceva. Copertinele de la Piata Mare a orasului le-ai dus la fier vechi? Cat ai luat pe ele?

 • 14 noiembrie 2011 la 21:50
  Legătură permanentă

  Mai bine ar convoca pe m…santamarean,copertinele de la piata mare a orasului le-a dus la depozitul lui de fier vechi .Sa sti santamarean ca eu cand am fost sa ma milogesc si mam lingusit de el nu ma ajutat dar si acuma am nevoie

 • 17 noiembrie 2011 la 18:50
  Legătură permanentă

  PDL – ul ce sa ii faci zici PDL si tragi apa, atata stiu si ei sa lase cati mai multi oamenu fara locuri de munca si fara dreptu la viata.

 • 18 februarie 2012 la 12:53
  Legătură permanentă

  Mai tu esi un bou cu tate ! Ati fost voi la putere sa hotarati soarta spitalului din Hateg ? Daca spitalul din Hateg a ramas ,a ramas ca asa a dictat guvernul la interventia organizatiei PDL locale ! Restul sant abureli facute de Timis ! Iar banii pentru spital nu s-au votat pentru ca primarul nu a vrut sa tina sedinta ,a plecat din sala la inceputul sedintei,sa se desfiinteze consiliul .Ce sa-i faci nu mor caii cand vor cainii !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.