Consilierii liberali, interesaţi de activitatea Apa Prod

3 noiembrie 2019 | 9 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Săptămâna trecută, în şedinţa Consiliului Judeţean Hunedoara, aleşii liberali, prin liderul lor, Vetuţa Stănescu (foto), au solicitat să le fie prezentat un raport al activităţii operatorului Apa Prod, dar şi un plan de redresare a societăţii.

Vetuţa Stănescu acuză lipsa de transparenţă în ceea ce priveşte activitatea operatorului judeţean de apă. „Consilierii judeţeni PSD au votat majorarea tarifului de la apă şi canal în luna august. Suntem la două luni după acea majorare de tarif, însă societatea Apa Prod nu a prezentat programul de revigorare. Noi ((n.r.- aleşii judeţeni liberali) nu l-am văzut, cel puţin. Mai mult decât atât, conform Ordonanţei nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, Apa Prod ar fi trebuit să pună pe site raportul de audit care a fost făcut. Nu-l avem, nu există. Pentru că este o societate comercială cu capital majoritar al Consiliului Judeţean, cred că era normal să vedem pe site şi un bilanţ, fie el şi intermediar, la finalul lunii septembrie. Nu-l avem nici măcar pe cel de la finalul anului 2018. Cred că ar trebui să intervenim puţin pentru transparenţă şi aşteptăm în continuare programul de redresare promis de această societate”, a spus Vetuţa Stănescu, liderul consilierilor judeţeni PNL.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Daniel Andronache, cel care coordonează activitatea Apa Prod, a declarat că programul de redresare a societăţii este gata şi va fi prezentat în următoarea şedinţă de consiliu. Şi preşedintele instituţiei, Mircea Bobora, a spus că atât planul de redresare a societăţii cât şi auditul făcut la operatorul de apă sunt finalizate şi vor fi prezentate aleşilor judeţeni.

Loading...

Comentarii (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mechenici spune:

  Gentutza. :-)))

 2. Laie de la scularie spune:

  Mechenici, Hehe!

 3. Mechenici spune:

  Gentutza Dancila de Hunedoara.

 4. Laie de la scularie spune:

  Da. Sau Mechenici pesedici prostilici!

  PS: Sa va faceți bagajele! Tic-tac!

 5. florin spune:

  unde sint cele 12 miliarde furate de la geoagiu,oare sau recuperat?

 6. Arion Victor spune:

  Vetuto, cand ti-am tras canalizare la casa cum a fost Apaprodu?

 7. Ja Nina Ntonescu spune:

  Nu,nu a uitat nici când ai făcut la fel pentru toți apropiații,prietenii,rudele și Mona Lisa Hihn.

  Și acum să revenim.
  Banii de salarii i-ai virat la timp? Ești sigur?

  Până azi trebuia să intre bonurile de masă (termen maxim 31 ale lunii trecute dar ai uitat,că de obicei)Deocamdată nimic .Aud ?

  De bani de investiții și mentenanță mai zic?

 8. Bolesc spune:

  Cat e cuplul indestructibil Arion – Tripa banii apaprodului sunt dositi bine!!!

 9. Traian Berbeceanu spune:

  Până nu faceți grevä generală pe termen nelimitat și nu se renunță la toți țuțerii puși de papagalul de Arion ,nu mai pupați voi bonuri…de salarii nici nu poate fi vorba..

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Alte ambulanţe noi pentru judeţul Hunedoara!

Vineri au ajuns în judeţ, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, alte opt ambulanţe noi de tip B2, pentru SMURD....

Reabilitarea drumului Hunedoara-Călan stârneşte noi discuţii în Consiliul Judeţean

Consilierii judeţeni ai PNL au reclamat, în şedinţa din luna octombrie, că noul deviz pentru lucrările de reabilitare a Drumului...

Echipa de judo a SCM Deva, campioană naţională

Sala Sporturilor din Deva a găzduit la finalul acestei săptămâni întrecerile Campionatului Naţional de judo pentru echipe U18, competiţie la...

Închide