Consilier local PNL din Deva, radiat din partid

15 iulie 2018 | 5 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Consilierul local PNL Deva, Lidia Luca (foto), a fost propusă pentru radierea din partid, votul colegilor din Biroul Politic al organizaţiei devene a liberalilor fiind de 10 la 8 pentru despărţirea de aceasta.

Vineri, Biroul Politic al PNL Deva a analizat situaţia Lidiei Luca, după ce femeile din filiala deveană a PNL au transmis un proces-verbal cum că aceasta nu şi-a plătit cotizaţia de partid de un an, dar nu a participat la nici un eveniment organizat de femeile liberale. În aceste condiţii, membrii Biroului Politic au votat pentru radierea Lidiei Luca din partid. Joia aceasta va fi validată măsura în Biroul Politic Judeţean al PNL Hunedoara.
Lidia Luca a scris pe Facebook că ”Astăzi se încheie pentru mine un alt capitol din viaţa mea. Un capitol scris cu sufletul şi cu multă muncă. Este un final fără voia mea, datorită faptului că am fost propusă pentru radiere din PNL Deva de biroul politic local cu 10 voturi «pentru» şi 8 «împotrivă». Mă despart cu greu de colegii mei şi le mulţumesc tuturor, cât a fost să fie, au fost familia mea. Am învestit cu sufletul în fiecare campanie şi m-am implicat fără cârtire în îndeplinirea TUTUROR sarcinilor de partid. Din 2010 am activat în organizaţia PNL Deva ca simplu membru”.
Reamintim că Lidia Luca a fost în urmă cu câteva luni în centrul unui alte situaţii care a suscitat discuţii tensionate cu conducerea PNL Deva. Mai exact, în urmă cu câteva luni, Lidia Luca a depus o cerere prin care solicita să i se acorde o locuinţă socială de la Primărie. Ajunsă relativ recent în Consiliul Local Deva, consiliera a fost sfătuită să-şi retragă solicitarea, pentru că nu dă bine ca un ales local să primească înaintea altor familii cu situaţii materiale cu mult mai grele decât ale ei o locuinţă socială de la stat. Numai că Lidia Luca nu a ascultat de acest sfat şi a insistat, făcând presiuni asupra conducerii Primăriei Deva. Cu toate acestea, nimeni nu s-a lăsat influenţat de presiunile respective, susţin surse din PNL Deva.
În urma radierii din partid, Lidia Luca va pierde şi funcţia de consilier local. În locul acesteia, în CL Deva vine dr. Ioan Petrui. De fapt, doi liberali vor intra în CL Deva. Este vorba de dr. Ioan Petrui şi de Viorel Anghel, care îi va lua locul lui Mircea Birău, care a demisionat din consiliu, pentru că a câştigat postul de director tehnic al Primăriei Deva.

Loading...

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. clau spune:

  Despre ce capitol vorbesti…stai fato ca mai ai…defapt primul capitol a fost sa distrugi o familie al doilea capitol te a distrus marea ta familie PNL pe tine…reversul medaliei…ce sa faci? Asa o sa le vina randul la toti. Nu fii dezamagita fatuco pana la pensie mai distrugi si tu pe altii si altii pe tine asa se intampla in viata politica, oricum nu prea avei mari implicatie in societate si politica,nu stia nimeni de tine, implicatia ta a fost alta …ca la PNL.
  Stai linistita nu plange nimeni, nu mai posta prostii pe fb…mai stai pe acasa si ai grija de copilul tau.

 2. un oarecare spune:

  Sa votezi organigrame fara sa citesti ai putut… na, sa vezi cum e …acu plangi pe facebook.

 3. Om de onoare spune:

  Asa este…si altii vor plati,unii mai devreme,altii mai tarziu….dupa cum le vine randul

 4. Raluca spune:

  D-na Luca Lidia este printre daca nu cea mai mare mincinoasa care o stiu isi merita soarta alaturi de sforarul Liviu Badila care o reusit performanta sa o distruga ca om,persoana,caracter.

 5. silv spune:

  Nu va spus mamica voastra Roxana Chisota cum sa rezistati in partid…intrebatio pe ea si sa va tina inainte cursuri de mentinere….ca si pe ea partidul PNL a cadorisito cu postul de director la Cresa de copii dupa ce in urma cu ceva ani a avut dosar de prostitutie cu niste fete minore duse prin Turcia. Ia venit manusa acest post matroanei.Acu vezi si tu pe unde te invarti cu slugoiul de Badila.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Uricani: se pot depune oferte pentru executarea lucrărilor de cadastrare

Conducerea administraţiei publice din Uricani speră ca întregul proces de cadastrare gratuită să prindă contur în următoarea perioadă, data de...

Concurs de pescuit organizat de Pro România Hunedoara

Ieri, la Balta de la Bejan, a avut loc un concurs de pescuit.

Campanie împotriva drogurilor realizată prin activităţi sportive

Astăzi, luni 16 iulie, începe o campanie de prevenire a consumului de droguri în rândul elevilor din municipiul Deva, organizată...

Închide