Politica si administratie

Conservatorii, la Primăria Deva şi liberalii la Consiliul Judeţean?

Carmen Cosman

Deşi oficial candidaţii Alianţei de Centru Dreapta (ACD) la funcţiile de primar al municipiului Deva şi preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara vor fi anunţaţi doar peste câteva zile, nominalizarea, chiar dacă neoficială, este deja făcută.


Astfel, PNL Hunedoara intră în luptă pentru şefia Consiliului Judeeţan Hunedoara, în timp ce candidatura pentru Primăria Deva revine reprezentantului Partidului Conservator. Aceasta ar fi înţelegerea la care au ajuns reprezentanţii partidelor care fac parte din ACD, potrivit unor surse politice bine informate. Astfel, deloc suprinzător, Mircea Ioan Moloţ (foto) îşi va încerca şansele pentru încă un mandat în funcţia de preşedinte al CJ Hunedoara, în timp ce Petru Mărginean va încerca să fie urmaşul lui Mircia Muntean la fotoliul de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. Oficial, candidaţii vor fi anunţaţi doar la jumătatea lunii septembie.
„Până în 15 septembrie vom stabili candidaţii pentru municipiul reşedinţă de judeţ şi pentru consiliul judeţean”, a declarat vicepreşedintele PNL Hunedoara, Tiberiu Balint. Potrivit surselor noastre, la această variantă de lucru s-a ajuns în urma Delegaţiei Permanente a PNL, care s-a desfăşurat pe litoral.
Petre Mărginean a confirmat faptul că această variantă a fost luată în discuţie şi în cadrul USL la nivel judeţean, dar spune că nu ştie să se fi ajuns, cel puţin deocamdată la o concluzie. „Eu încă nu ştiu nimic. S-ar putea, nu zic nu, dar oficial nu ştiu deocamdată nimic. La Biroul Politic al PC, la care am participat, nu s-a discutat despre acest lucru”, a declarat Petru Mărginean, preşedintele PC Hunedoara.

13 comentarii la „Conservatorii, la Primăria Deva şi liberalii la Consiliul Judeţean?

 • Jos cu Molot Turnatorul la Securitate dar si pentru Partidul Conservator al lui Felix.

 • Si „oracolul” de la Soimus o sa-i pupe pe amindoi !!!!

 • …USL-ul pierde alegerile cu Moloz!!!! Mărgineanu ,este o variantă votabilă şi credibilă!!! Nu-l mai votăm pe HITLER de la Mărtineşti!!! Domnilor nu-l mai propune-ţi pe Moloţ!!! Nu crede-ţi că sunte-ţi ca şi PDL, dacă-l mai ţineţi pe Moloţ !!! Un corupt total!!! Micul Voievod, susţinut de Monalise Schija !!… nu-l votăm!!!

 • JOS CIOCOIU ,JOS STRIGOIU SECURIST MIRCEA IOAN MOLOT,iar MARGINEAN este un slugoiu a ciocoiului MOLOT

 • Si atunci cum ramane cu Florin Oancea ,care a pus pliante in cutile postale ca el este urmatorul primar ? Molot mai vrea sa fure inca patru ani ,nu te mai votam hotule ,ajunge cat ai furat,iar la Deva vom vota cu Mircea Muntean ,merita a facut multe pentru Deva cu toate piedicile puse de hotul Molot

 • Sunt o simpatizanta usl,dar cu asemenea gunoaie ca Molot si Marginean nu votez ce mai cauta Molot la judet nu si-a facut plinul cat mai vrea sa fure ?

 • …şi Elena şi Ilie au dreptate!!!!Pierdem alegerile cu asemenea candidaţi!!!Cu ceva timp în urmă i-am votat dar acum au devenit nişte pdl-işti!!! Nişte parveniţi!!Nu vă votăm,HOŢILOR!!! Grijă mare Panfutie ,pe cine propui că pierzi tot ce-ai făcut!!!!Nu-l ţine în braţe pe Moloţ şi pe Oancea

 • Si PSD-ul unde e? Mi-e sila de aranjamentele astea de 2 bani. Nu am nimic cu cei doi, dar parca e prea vizibil jocul unora gen Nistor si Nicula…ati dus PSD-ul pe apa sambetei.

 • Te mai alege moartea ba Molot, sper sa nu iti mai moara multi ininte,la cat ai furat de ce sa te mai alegem pe tine si clica ta Oancea Marginean Tampau ,sa mai cumperi niste sate ,talharule nu vezi cum arati ,moarte iti da tarcoale si tu vrei sa candidezi, nu vezi ca esti galben verzui ca ai paloare de cadavru ,eu in locul tau as merge la o clinica de specialisti

 • Un sfat prietenesc inainte de a face afirmati aiure despre un om trebuie ca sa fi foarte bine informat dar separe ca nu ……..
  Cel putin Molot s-a zbatut din resputeri ca sa faca ceva pt judetu asta: drumui, biserici, rebovat primari, ajutat oameni, si lista poate continua dar nuni nu vad binele si numai rau care nu exista.

 • D-LE MOLOT DUPA CE CRITERI S-A ALES PT ALEGERI PRIMARUL IN ANINOASA?????????????

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura