Confuzie impardonabilă sau diversiune electorală?

Maximilian Gânju

Victor Ponta a confiscat o realizare a jandarmilor montani din Parâng-Petroşani, profitând de faptul, probabil, că militarii nu au voie să protesteze.
Premierul Ponta l-a felicitat pe pagina sa de Facebook, pe şeful Salvamont Gorj, pentru că a arborat drapelul ţării pe Vârful Parângul Mare, de 1 Decembrie. Numai că, salvamontistul gorjean n-are nici în clin şi nici în mânecă cu realizarea. Iniţiativa de a fi arborat drapelul ţării pe unul din cei mai înalţi munţi ai ţării a aparţinut jandarmilor montani din de la Postul Parâng – Petroşani, judeţul Hunedoara şi nicidecum Gorj, care împreună cu un coleg de la Salvamont Petroşani, au mers prin viscol, ger şi vânt extrem de puternic, timp de patru ore, pentru a arbora drapelul pe Vârful Parângul Mare, la altitudinea de 2.519 metri (n.r. lucru pe care, de altfel, l-am relatat în ziarul nostru de luni, 3 decembrie).
Se pare însă că Victor Ponta a văzut altceva, mai ales că o asemenea felicitare dă bine în colegiul său la electori. „De Ziua Naţională, gorjeanul Sabin Cornoiu a arborat în premieră drapelul României la cota 2.519 metri a Vârfului Parângul Mare. Sabin este directorul Salvamont Gorj şi zilnic, se preocupa de siguranţa românilor care caută aventura în aerul curat de munte. Este o dovadă că gorjenii poartă mândria de a fi român în suflet şi o pot lua cu ei pe cele mai înalte culmi”, scrie Victor Ponta pe pagina de Facebook.
Cei trei jandarmi montani din Parâng, împreună cu colegul lor de la Salvamont Petroşani, judeţul Hunedoara, au stabilit o premieră de Ziua Naţională a României, arborând drapelul ţării la cota 2.519 metri, cel mai înalt punct la care a fluturat tricolorul în acea zi.

5 comentarii la „Confuzie impardonabilă sau diversiune electorală?

 • 7 decembrie 2012 la 10:51
  Permalink

  Nu fiti suparati!! Acest lucru nu conteaza!!! Conform principiului “Machiavelik” Important este ca Victor ponta sa fie reconfirmat si sa ne “doctoreasca” mai departe, spre noi “culmi de civilizatie” europeana!!??
  🙂

 • 7 decembrie 2012 la 21:35
  Permalink

  Mintiti toti.Drapelul a fost dus pe Paringul Mare de 1 dec de fiul meu impreuna cu alti 2 prieteni in 2009 .A aparut si atunci stirea in ziare dar … nu erau jandarmi mincinosi sa se laude cu meritele altora RUSINE

 • 8 decembrie 2012 la 0:39
  Permalink

  Pentru olteni, deci si pentru Ponta, hotia si minciuna sunt virtuti; din pacate trebuie sa sufere tot poporul din cauza acestor “smecheri” care mint si fura asa cum respira, si pe deasupra mai ajung si in fruntea tarii impinsi si sustinuti de un popor docil si inconstient.

 • 8 decembrie 2012 la 17:20
  Permalink

  Gaby , daca tu crezi ca un drapel sta in varful muntelul la peste 2500 de metri din 2009 … probabil steagul pus acum zece zile nici nu mai exista acum si e luat de mult de viscol …

 • 9 decembrie 2012 la 16:07
  Permalink

  pt Florin…… nu drapelul meu sta pe munte dar nu mincino
  sii de jandarmi l-au dus anul asta pt prima data si ma deranjeaza ca au mintit in toate ziarele si pe toate posturile atat ei cat si ziaristii pupatori de c….

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fără medalii, dar cu onoare şi viitor

Înotătorii de 11 şi 13 ani de la CSS Hunedoara au rămas în afara podiumului la Campionatele Naţionale de Semifond,...

„Mă operez pe banii mei”

Atleta veterană Violeta Munteanu (foto) trece printr-un moment greu al carierei sale. Multipla campioană naţională va trebui să se opereze...

Gladiatori adevăraţi

Toţi cei cinci luptători de la „Gladiator’s Gym” Deva, participanţi la Cupa României la kick box, desfăşurată la finalul săptămânii,...

Închide