Confirmări şi surprize în primul tur al Cupei României, faza judeţeană

2-cupa-romaniei-15-septembrie-pagina-4Ovidiu Mănăstire

Primul tur al competiţiei KO, faza judeţeană, a fost unul în care s-au impus atât echipele de Liga a IV-a, considerate favorite, dar şi unul cu rezultate surpriză, performerele fiind grupările din Liga a V-a. Dacă trupe ca Aurul Brad sau CS Hunedoara şi-au respectat blazonul, formaţii ca Universitatea Petroşani, Aurul Certej sau Metalul Crişcior au părăsit deja competiţia.

Zarandul Crişcior a câştigat duelul „moţilor”
Aurul Brad s-a impus la scor de tenis în faţa Ponorului Vaţa, iar noua echipă hunedoreană a obţinut şi ea calificarea la pas, pe terenul Sargeţiei Bretea Română. În schimb, într-un duel jucat la Gurabarza, Zarandul Crişcior a învins clar pe Metalul Crişcior, producând surpriza. Alte două echipe de Liga a IV-a, Universitatea Petroşani şi Aurul Certej, au părăsit competiţia încă din primul tur, fiind învinse la limită de Măgura Pui, respectiv Dacia Orăştie 2010. Scorul rundei a fost realizat de Mureşul Pricaz, pe terenul de la Băcia, iar Victoria Călan s-a distrat în duelul cu Dacia Boşorod.

În octombrie intră şi echipele „grele”
Tot din eşalonul patru hunedorean au mai părăsit întrecerea Jiul Petroşani, eliminată de AS Sântămărie Orlea şi Minerul Uricani, învinsă de CSM Mihai Viteazul Vulcan. Victoria Dobra a trecut pe teren propriu de Berianul Beriu iar într-un duel al pădurenilor, CS Ghelari a învins pe Cerna Lunca Cernii. Turul II al Cupei României se va juca în 5 octombrie, celor 11 echipe calificate alăturându-se încă cinci, care au acces direct în această fază. Acestea sunt Hercules Lupeni, campioana Ligii a IV-a, Şoimul Băiţa, Inter Petrila, Retezatul Haţeg şi CS Comunal Ilia, ultimele patru fiind semifinaliste ale ediţiei 2015-2016.

Cupa Românie, faza judeţeană, turul I
Ponorul Vaţa – Aurul Brad 1-6
Sarg. Bretea Română – CS Hunedoara 2-4
Zarandul Crişcior – Metalul Crişcior 4-0
CSM Mihai Viteazul Vulcan – Min. Uricani 6-1
Agrocompany Băcia – Mureşul Pricaz 0-9
Dacia Boşorod – Victoria Călan 2-9
Victoria Dobra – Berianul Beriu 4-0
AS Sântămăria Orlea – Jiul Petroşani 3-0
Cerna Lunca Cernii – CS Ghelari 0-3
Dacia Orăştie 2010 – Aurul Certej 1-0
Măgura Pui – Universitatea Petroşani 1-0

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare