Conducerea Apa Serv Valea Jiului şi-a reluat programul de audienţe în teren

16 aprilie 2018 | 4 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Sesizările transmise de consumatori sunt analizate şi unde se impune, conducerea şi specialiştii operatorului de apă merg la faţa locului. Acolo se ţin adevărate audienţe.

Atât anul trecut, cât şi în aceste prime patru luni ale lui 2018, consumatorii au cerut conducerii operatorului de apă şi canalizare întâlniri, pentru a clarifica diferite situaţii. ”Oamenii reclamă că au un consum mai mare decât cel înregistrat de apometrele lor sau diferite probleme. De multe ori cer să avem o întâlnire la faţa locului, pentru a vedea de unde este necazul şi cum putem găsi soluţii. Nu este pentru prima dată când «audienţele» se ţin în teren. De aici merg în alte părţi în care oamenii au solicitat să ne întâlnim. Eu nu am nici o problemă să merg la faţa locului. Este şi cel mai corect aşa, pentru că, de cele mai multe ori, împreună găsim soluţii să rezolvăm situaţiile”, a spus Costel Avram (foto), directorul general al Apa Serv Valea Jiului. (M. Gânju)

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Hunedorean spune:

  Fantastic.ce manager!
  Pe când o nouă majorare la pretului apei?

 2. dorel spune:

  Stimate hunedorean au marit pretul la apa de la 1 04 2018,si acest jeg (AVRAM)se lauda cu menegement performant,orce prost face profit daca mareste pretul apei.

 3. NFilip-Petrosani spune:

  “Ref. Dorel”
  Bre carcotasule de meserie, Gica Contra la tot ce e bine pentru ceilalti, inapt de a face ceva constructiv, nulitate intelectuala si sociala,
  DOAR ATATA AI RETINUT ? Desigur, nu e o bucurie in sine majorarea de pret dar … DAR TOTUL ARE ACOPERIRE IN LUCRARILE, EFORTURILE, COSTURILE DE PANA ACUM, precum si in CALITATEA SERVICIILOR OFERITE ! CREZI CA TOATE ASTEA S-AU FACUT SINGURE SI FARA EFORTURI SI COSTURI ? Esti din Valea Jiului dar nu vrei sa recunosti ca 1)- ai apa curata si de calitate la orice ora, fara intrerupere, 2)- nu mai gasesti “izvoare” de apa (din conducte vechi, corodate) pe toate strazile in oras iar iarna nu se mai sparg (alte) conducte, 3)- pretul nu este unul de varf in Romania, ci unul de mijloc.
  O majorare de pret nu este acceptata constient de populatie daca nu exista o justificare prealabila (prin calitatea serviciilor, etc).
  Cat priveste “referirea” la inimosul si competentul director (C. AVRAM) se vede clar ca nu-i cunosti activitatea, vorbesti

 4. NFilip-Petrosani spune:

  “Ref. Dorel”
  Bre carcotasule de meserie, Gica Contra la tot ce e bine pentru ceilalti, inapt de a face ceva constructiv, nulitate intelectuala si sociala,
  DOAR ATATA AI RETINUT ? Desigur, nu e o bucurie in sine majorarea de pret dar … DAR TOTUL ARE ACOPERIRE IN LUCRARILE, EFORTURILE, COSTURILE DE PANA ACUM, precum si in CALITATEA SERVICIILOR OFERITE in toata Valea Jiului ! CREZI CA TOATE ASTEA S-AU FACUT SINGURE SI FARA EFORTURI SI COSTURI ? Esti din Valea Jiului dar nu vrei sa recunosti ca 1)- ai apa curata si de calitate la orice ora, fara intrerupere, 2)- nu mai gasesti “izvoare” de apa (din conducte vechi, corodate) pe toate strazile in oras iar iarna nu se mai sparg (alte) conducte, 3)- pretul nu este unul de varf in Romania, ci unul de mijloc.
  O majorare de pret nu este acceptata constient de populatie daca nu exista o justificare prealabila (prin calitatea serviciilor, etc).
  Cat priveste “referirea” la inimosul si competentul director (C. AVRAM) se vede clar ca nu-i cunosti activitatea, vorbesti din “creierul gazduit de fiere”, total neargumentat ! Esti total lipsit de notiuni elementare de economie si iti recomand sa te abtii pe viitor cand ai vreo pornire de a comenta… prost ! Nu e o satisfactie sa constati ca ai parte de compatimire din partea celor din jur… Dar se vede ca ai (si) un simtamant de auto-compatimire, din moment ce adopti un nume REZERVAT INCOMPETENTILOR ! Esti un INCOMPETENT INCOGNITO !!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 17.04.2018

Dacian Octavianus Vinca,  din satul Cerişor, comuna Lelese Pentru că a fost condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare,...

Bulina albă, 17.04.2018

Natalia-Elena Intotero, Ministrul pentru Românii de Pretutindeni Pentru că se dovedeşte a fi foarte activă de când a preluat conducerea...

Gura lumii, 17.04.2018

Spun cârcotaşii că un ales de comună nu vrea să le asfalteze drumul unor cetăţeni pe motiv că nu l-au...

Închide