Condamnări în dosarul traficanţilor de ţigări din Piaţa Devei

30 mai 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Eveniment

Natalia Bumbac

Deveanul Claudiu-Marcel Iştoc a fost condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare pentru contrabandă cu ţigări. Sentinţa definitivă a fost dată de Curtea de Apel Alba Iulia. În prima instanţă, la Judecătoria Deva, bărbatul a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare.
În acelaşi dosar, alte patru persoane au fost condamnate la pedepse de închisoare cu suspendare. Aceştia sunt sunt Ioan Monda, Cristina Vasiu, Ion Dobra şi Doina Stelli. Ei au primit pedepse între şase luni şi doi ani şi şapte luni de închisoare cu suspendare. Deşi sentinţa definitivă a fost dată în urmă cu o săptămână, Claudiu-Marcel Iştoc nu s-a predat poliţiştilor. El a fost prins în 29 mai de oamenii legii în urma unei razii în municipiul Deva. Bărbatul a fost dus sub escortă la Penitenciarul Bârcea Mare.
Este al doilea dosar în care Claudiu-Marcel Iştoc a fost condamnat definitiv pentru trafic cu ţigări netimbrate. Primul a fost dosarul supranumit „Trabucul lui Moş Crăciun”, în care deveanul a primit o pedeapsă mai blândă, de trei ani de închisoare cu suspendare. El era considerat unul dintre capii grupării de contrabandişti de ţigări din mega-dosarul „Trabucul lui Moş Crăciun”, soluţionat definitiv în februarie 2018.
În acest al doilea dosar, instrumentat de Poliţia Economică, anchetatorii susţin că gruparea vindea ţigări de contrabandă în Piaţa Agroalimentară din Deva. În urma unor percheziţii au fost depistate sute de pachete de ţigări, atât în chioşcurile din piaţă, cât şi în autoturismele membrilor grupării. Dosarul a fost deschis în anul 2015.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Lacatus Valer spune:

    Fracele la paradit si pe asta . pe multi ia paradit

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Traficantul de droguri vrea să scape de puşcărie

Trei tineri au fost condamnaţi de magistraţii Tribunalului Hunedoara la pedepse cu închisoarea, în cazul a doi dintre ei fiind...

Hoţii opriţi cu focuri de armă, condamnaţi la închisoare

Doi infractori din Hunedoara, Vasile Florin Sârb zis „Gorgan” şi Ciprian Andrei Ţâru, au fost trimişi în judecată pentru furt...

A încercat să fenteze poliţiştii

Un şofer din Brad a fugit chiar de sub ochii poliţiştilor, după ce a accidentat un autoturism. A fost prins...

Închide