www.mesagerulhunedorean.ro

Concerte de colinde caritabile pentru persoanele în vârstă singure

Nicusor Stefan CdOana Mihnea

În pragul sărbătorilor de iarnă, un om cu suflet mare şi-a îndreptat atenţia către persoanele în vârstă, bolnave şi care au rămas singure. Pe lângă meseria pe care o practică cu dăruire zi de zi, Nicuşor Ştefan, managerul Spitalului Municipal „Dr. Al. Simionescu“ Hunedoara, a profitat de pasiunea sa pentru muzică şi a iniţiat un proiect caritabil.

Astfel, Nicuşor Ştefan a înregistrat un CD cu colinde, fiind  acompaniat la pian de Marci Costa, pe care îl va distribui gratuit. De asemenea, până în preajma Crăciunului, acesta va susţine mai multe concerte caritabile, iar toate fondurile colectate vor ajunge la oamenii bolnavi şi singuri prin intermediul Asociaţiei de sprijinire şi dezvoltare a Spitalului municipal „Dr. Al. Simionescu“ Hunedoara.
„Începând de astăzi, va fi amplasată o urnă în faţa Casei de Cultură Hunedoara, unde se pot face donaţii şi oamenii vor primi în schimb CD-ul meu cu colinde. Concertele vor avea loc sâmbătă, 19 decembrie, la Teatrul de Artă Deva, de la ora 18.00 şi luni, 21 decembrie, de la ora 15.00, în Amfiteatrul spitalului din Hunedoara. Marţi seara vom organiza o cină festivă la un local din municipiu, unde pot participa toţi cei care doresc să ofere donaţii. Boala şi singurătatea se accentuează în perioada sărbătorilor şi nu ne dorim decât să le facem o bucurie celor aflaţi în această situaţie“, a declarat Nicuşor Ştefan, managerul Spitalului municipal Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.