Concert extraordinar „Holograf“, la Deva

28 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Stiri

Formaţia „Holograf“ le-a pregătit o surpriză fanilor deveni: un concert extraordinar, de două ore – luni, 25 februarie 2019, la ora 19:30, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean“ Deva.
Publicul va avea ocazia să redescopere super hiturile „Să nu-mi iei niciodată dragostea“, „Ochii tăi“, „Vine o zi“, „Şi băieţii plâng câteodată“, „Ţi-am dat un inel“.
Dan Bittman, Edi Petroşel, Mugurel Vrabete, Tino Furtună şi Romeo Dediu revin la Deva cu un show ca o declaraţie de dragoste pentru o prietenie de mai bine de 40 de ani între „Holograf“ şi public.
Biletele pentru concert sunt puse în vânzare la preţuri de 89, 119 şi 159 de lei (în funcţie de locul ocupat în sală) şi pot fi achiziţionate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean“ Deva, de luni până vineri, între orele 10:00 şi 16:00, de pe www.iabilet.ro, din reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi de pe terminalele Selfpay.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cristian Fodor, singurul candidat

Artistul Cristian Fodor (foto) este singurul candidat care a intrat în cursa pentru postul de director general al Centrului Cultural...

Autorii sechestrării de la Hărău rămân după gratii

Cei şase tineri nu vor scăpa de celula de arest, au decis judecătorii Tribunalului Hunedoara, în urma analizării contestaţiilor depuse...

Hunedoreancă de 79 de ani confirmată cu gripă

Analizele de laborator au confirmat primul caz de gripă în judeţul Hunedoara. Este vorba de o femeie de 79 de...

Închide