www.mesagerulhunedorean.ro

Concedii fără plată, prin rotaţie, la Finanţe

04 ghiseu finante

Adriana Năstase

Cei peste 550 de angajaţi ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Hunedoara vor pleca în concediu fără plată, prin rotaţie, câte patru zile, în baza unui grafic discutat şi acceptat de toţi funcţionarii instituţiei.

Cetăţenii nu vor aştepta la ghişee

„Instituţia va funcţiona fără probleme, în baza unui grafic, ce a fost elaborat până la sfârşitul lunii noiembrie. Doresc să asigur cetăţenii că nu vor fi probleme şi că nu vor fi nevoiţi să aştepte la ghişeele instituţiei noastre“, a declarat, ieri, directorul coordonator al DGFP Hunedoara, Lucian Heiuş. Potrivit acestuia, personalul cu funcţii de conducere din cadrul DGFP Hunedoara va lucra doar cinci ore pe zi şi nu va primi alte zile libere. În acest fel, vor fi evitate blocajele în activitatea de coordonare a inspectorilor de la Finanţele Publice.În ceea ce priveşte zilele de concediu fără plată pentru luna decembrie, nu s-a stabilit încă o măsură concretă, dar directorul DGFP Hunedoara susţine că personalul se va afla la serviciu în perioada dintre Crăciun şi Revelion, pentru că atunci se întocmesc documentele necesare pentru închiderea de an.

2 comentarii la „Concedii fără plată, prin rotaţie, la Finanţe

  • 19 noiembrie 2009 la 9:01
    Permalink

    Chiar nu vede nimeni cat suntem de idioti si condusi de un partid si un guvern de nemernici.Ne plangem ca nu sunt bani si trimitem oameni in concedii neplatite in timp ce sub nasul nostru se intampla ilegalitati.Cum este posibil ca la Directia sanitara veterinara a judetului sa fie platiti 7 directori:2 executivi si 5 directori adjuncti.Vai de biata tara si de popor.Aceasta situatie se intalneste si la alte DSV-uri din tara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.