COMUNICAT DE PRESĂ. Suferința și durerea nu sunt subiect de campanie electorală, domnule David!

18 aprilie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

După ce în anul 2016, a demisionat din funcția de consilier în Consiliul Județean Hunedoara, Adrian David, prim vice-președintele PNL Hunedoara, dă acum lecții de administrație în presa din Valea Jiului, uitând că (în mod curios) este administrator public al municipiului Deva, că a fost consilier al primarului municipiului Deva, că a fost consilier al primarului din municipiul Petroșani, că a fost consilier al directorului general al Complexului Energetic Hunedoara, că a fost vicepreședinte al CJ Hunedoara, că a fost, cam un an, președinte al CJ Hunedoara și, în toată „activitatea”, s-a evidențiat doar prin „realizarea” drumului de la Sarmizegetusa, intrat în atenția procurorilor anticorupție, sau ineficiența, pe linie, în ceea ce privește administrarea drumurilor, a parcurilor industriale și de afaceri din județul Hunedoara și nu numai!

În 2016, David a câștigat un mandat de consilier județean din partea PNL, dar a renunțat la acesta demisionând pentru a deveni funcționar public și a se angaja ca și consilier al primarului din Petroșani! Presa hunedoreană vehicula în acea perioadă ipoteza că David ar fi fost în cărți pentru a ocupa fotoliul de prefect al județului Hunedoara, lucru care nu s-a întâmplat niciodată!

Totuși, după recenta anunțare a candidaturii la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara din partea PNL, David a început să vorbească în presă nu despre salarii, concursuri pe post, drumul de la Sarmizegetusa sau investiții ratate, ci despre ce și cum ar trebui să facă foștii colegi din CJ Hunedoara!

Inadmisibil!  Este o jignire la adresa locuitorilor județului Hunedoara că un om care a desconsiderat funcția de consilier județean să vină după patru ani să dea lecții și să aibă pretenția la funcția de președinte al Consiliului Județean, căci da, despre asta este vorba! Totul se rezumă la a mai adăuga câte ceva la capitolul imagine!

Domnule fost consilier județean, Adrian David, faptul că v-ați făcut campanie de imagine de pe patul de spital este doar problema dvs, dar să faceți subiect de campanie din suferința și durerea locuitxzorilor județului Hunedoara, în aceste momente, este nepermis! Noi, consilierii județeni, care timp de patru ani ne-am făcut datoria în mod corect față de locuitorii județului, vă transmitem: RUȘINE, nu aveți nicio calitate să faceți astfel de declarații, v-ați pierdut acest drept atunci când ați demisionat!

Grupul consilierilor județeni PSD Hunedoara

 

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. David spune:

    A empatiza la suferință cu oamenii,nu înseamnă campanie electorală. Voi care ați distrus sistemul medical prin angajarea pe bază de carnet PSD,neasigurând minimul de echipamente medicale necesare,dați dovadă de ascunderea gunoiului sub preș și de ce nu comunică d-l Bobora,că nu se știe să se exprime ? Paște liniștit PSD.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Salvamontişii patrulează pe munte şi pregătesc deschiderea sezonului

Chiar dacă în acest moment traseele montane sunt închise, echipele Salvamont Hunedoara au continuat însă patrularea în zona Râuşor, Râu...

Se lucrează la reabilitarea Castelului Nopcsa

După ce ani buni a fost lăsat în paragină, în octombrie anul trecut, au început lucrările de restaurare a Castelului...

Bulina neagră, 16.04.2020

Andrei S., adolescent de 17 ani, din Vulcan Pentru că este cercetat penal, fiind suspectat că a încercat să abuzeze...

Închide